Herkeze merhaba.
Amatör arkadaşım. Tebrikler. Stero dinlemeye başlamışsın. İki hoparlörün arasını birazdaha açmanı öneririm. Ayrıca girişi şase ile kısadevre ettiğinde hımm ne durumda. Ben tek köprü kullanıyorum. IXYS nin 35 amperlik. Gayet yeterli soğutucu kullanmak gerekli.
Ayrıca çok önemli bir durum var arkadaşlar. Bütün cumartesi ras32ile uğraştım.
Öncelikle; Hangi ampli olursa olsun, girişinde sinyal yokken çıkışa osiloskopla bakıldığında düz bir çizgi görülür. Şu an benim devremin çıkışında 500khz civarı bir frekans var. Tabiki seste bir dengesizlik yaratmıyor. Sebebini bulamadım. Tek tahminim kartdaki yerleşim planı. Birşeyler birbirinden etkileniyor ve osilasyon yapıyor. Bulmaya çalışacağım. Sanırım Amatör arkadaşımızın osiloskobu yok, çıkışdaki bu frekansı ölçemeyecektir. Ortak çözüm için gökhanı bekleyeceğiz sanırım.
Birde soğutucu konusunda biraz endişeliyim. Ortam sıcaklığının 35 derece olabileceğini düşünerek soğutucu hesabı yapmaya çalışıyorum. Ebatlar sizinkilerden birazdaha büyük olacak sanırım. Perşembe günü biriş için yurt dışına gideceğim bir haftalığına. Ancak döndüğümde soğutucuları ayarlayabilirim.
Sabırsızlıkla diğer ras32 leri bekliyorum.
Herkeze kolay gele.