hoparlör yazdı:Galiba aynı yerlerden kondansatör alıyoruz
Eline sağlık Emincim. Görünen odur ki bu devre ve benzerleri üzerinde epey mesai harcayacağız.
Kolay gelsin.
Kuvvetle muhtemeldir

. LXF'ler bizim harcıalemler, KMH'lar ise Cezmi Bey'den

. LXF bu ara sadece Ulutaş'ta var gerçi, o da çok hesaplı vermiyor. Stoğum bitmek üzere.
Teşekkürler. Bu hafta içi bağlayıp RAS10'da hum sorunumun iyileşip iyileşmeyeceğini göreceğim.
Bu arada, madem class A konuşuyoruz, ZCA'yı gören bakan var mı? Sabit akım kaynağı olarak bizim Doktor'un ilk versiyon kulaklık amplisine benzer şekilde sabit direnç kullanılıyor. Proje bilgileri şurada:
http://diyaudioprojects.com/Solid/ZCA/ZCA.htmdiyaudio.com forumunda da konu başlığı var. Devre o kadar basit ki geri duramadım sesi ile ilgili yorumları okuduktan sonra. Malzemelerine gelince, başlıca yekünü 2 adet 2SK1058 (tanesi 6TL), 2 adet 15R/40W direnç (ben aluminyum gövdeli 50W iki adet aldım, ikisi 4.50TL) tutuyor. Diğer malzemeler de trimpotlar, 4700uFve 10uF çıkış kondansatörleri, 4 adet de direnç derken taş çatlasın 15TL tutuyor ve bu masraf iki kanal için. Tabii, besleme yine önemli ve aslında RAS10 beslemesine güvendiğimden bu işe giriştim. Yoksa besleme masrafı görece fazla olur.
Kart da tasarladım bir yandan. Maksat spor olsun, zihin zinde dursun

. Bir tek 2SK1058'ler eksik, güvenip almadığım için. Yapılmışlar arşivimize ekleriz.
Yaptım yaptım kutulayamadım.