Nico adına ben teşekkür edeyim, gönderdiği fotoğraflardan durum pek içaçıcı değil, daha akşamına yazışmıştık

Emin abi,
Ben devreyi gene kurdum sesi nasıldı diye de hatırlamaya çalışıyorum. Hiç fena değilmiş. Halen gayet ucubik bir test devresi, aynı senin yapmadığın gibi termal olarak pek de stabil değil. Ancak 1.3A akımla gayet güzel çalışıyor 10 dk.dır. Yani termal stabilite yok dediysek devre de kararsız değil, ısındıkça değerler değişip çekilen akım artıyor. Ben devamlı lab güç kaynağından beslediğim için akımı ve voltajı takip ediyorum.
Bu arada kendime de hatırlatayım, devreyi en az 15V ve üzeri, tercihen 18V gibi besleyin. Düşük voltajda devre tam randıman vermiyor.
Ses ise gene canavar gibi

Bu da tam odyofil deneyimi oldu ama neyse... Yani herhangi bir kapalılık yok. İstersen bu devreyi sana vereyim üzerinde çalış, ben de diğer kanalı benzer şekilde modifye edeyim. Kartları ters basmak gibi bir becerim söz konusu olduğundan gene plaketin altından lehimlerim. Ama açıkcası test için böyle çalışmak daha kolay oluyor, neyin nereye gittiği daha kolay görülüyor. Ama tavsiye etmiyorum.
30 dk. oldu ve soğutucu ısındı ama çekilen akım aynı, oda sıcaklığının düşük olmasının buna bir etkisi var mı bilemiyorum ama gayet stabil işini yapıyor