e_cag yazdı:Ütü ile baskı icad olana kadar elektronikten uzak durdum, en kısa hali ile diyeceğim budur. Delikli plaketin iyisini artık İstanbul'da bulmak mümkün oldu ama genelde bulunmuyor. Ben de piyasadaki delikli plaketlerin havya değer değmez bakırı üzerlerinden atmalarına sinir oluyorum. Yine de keyifli olabilir, önemli olan ince ince el işçiliğinden keyif almak. Ütü ile baskının olmazsa olmazı ise adam gibi bir printer. Kağıda çıktınız iyi olursa kalan detaylar, asidin miktarı vs birkaç deneme ile kolayca halloluyor. Tabii printer hallolduktan sonra da asidi muhafaza edecek yer, kullanılacak kaplar gibi birkaç detayı da bir araya getirip çözmek gerekiyor ama bir kez sistem kuruldu mu sorun yok. Foruma genel sözüm geçerli, isterseniz kart basıp gönderirim. Muhtemelen bu hafta içinde olur.
Fotoğraflardaki görünüm biraz karışık gerçekten, birşey söylemek zor ama bir çok yer kısadevre izlenimi veriyor. Yine de içinden çıkamayacağız fotoğraflarla.
Emin Üstadım Allah razı olsun.zira 3 adet yapacağımdan sizide zahmete sokmayayım işinizden gücünüzden etmeyeyim.yarın lehim alabilirsem devreyi söküp baştan yapacağım.özenmedim pek.bu sefer adam akıllı olacak inş.
yarın bu iş hallolacak inş.tekrar teşekkür ettim.