e_cag yazdı:Önlü arkalı vesikalıklar olsa, kablolar da açık seçik görünecek gibi şöyle... Bakarız...
zunda yazdı:aslına bakar isen bende amatörüm ama hakikaten çok karışık bende ilk devremi tda 1554 delikliye kurmuştum ilk seferdede çalışmıştı sonre elle plaket çizmeye başladım şimdi sag olsun ustaların hazır devrelerini ütülüyorum kapibara nın devresi gayet kolay plakete aktarılabilir ben üstten görünüşü yolları cama çizip ters çevirip alt görünüşünü plakete çizip eritiyordum biraz dikkat istiyor okadar eminim sizde yapabilirsiniz vakit geçirmek içinde ideal
Bedri® yazdı:Baskılı devre yapmak uzun zaman alır gibi görünsede aslında zaman tasarrufu açısından delikli plaketle devreyi hazırlama süresine göre daha kısa sürmekte bence... sadece ilk sefer 1 kere denedim onu da attım... Devre çalışsa bile uzun vadede karlı bir yatırım olmuyor. Şöyle düşünüyorum ki eğer dünyada bakırlı plaket biterse ya uzay montajı yaparım yada elektroniği bırakırım da delikli plakete devre yapmambazı kaliteli devrelerde delikli plaket kullanılıp bazı çözümler sunulsa da ben tasvip etmiyorum...tabi bu benim fikrim.. başarılar dilerim.
Bu forumu görüntüleyenler: Google [Bot] ve 0 misafir