Bu arada PGA'yı yakma sebebin ona +-15V vermek olabilir mi? PGA2311 kullandığını söylemişsin..
2311 kullanırken yaşanacak diğer bir enteresan durum; PGA'nın +-5V ile beslenmesi fakat opampın +-15V istemesi. Buna dikkat edilmeli aslında...

Hazar yazdı:Süper olmuş. Trafo da kadife kaplı, hoş bir tat yakalanmış
Hazar yazdı:Yine de mute işi tam düşündüğün gibi çalışmayabilir. Çünkü ramp-up ve ramp-down algoritması tamamen kullanılmaz duruma geçiyor senin örneğinde. (Sesin kademeli açılıp kapanması)
PWR_IND pinine çıkış vermeden bu ramp olayını beklemek gerekir. Ben öyle yapmıyordum. Şu an dediğin gibi bağlarsan onlar duyulamayacak ve yazılımdan düzeltme harici bir çözümü yok aslen. (kondansatörle kendin gecikme ekleyebilirsin ama çakma olur)
Hazar yazdı:Bu arada PGA'yı yakma sebebin ona +-15V vermek olabilir mi? PGA2311 kullandığını söylemişsin..
2311 kullanırken yaşanacak diğer bir enteresan durum; PGA'nın +-5V ile beslenmesi fakat opampın +-15V istemesi. Buna dikkat edilmeli aslında...

TDA7294 yazdı:PGA'lı analog kısmın açılıp kapanma grültüsü oluyor mu?

If your chip get very hot , the power supply is not switched in correct. You HAVE to switch all supply voltages & analog and digital) at the same time..

TDA7294 yazdı:Şöyle bir şey buldum ben analog kısmın elektriğini ayrı kesmeyi düşünüyordum. belki bu yüzden yandı.

Hazar yazdı:TDA7294 yazdı:Şöyle bir şey buldum ben analog kısmın elektriğini ayrı kesmeyi düşünüyordum. belki bu yüzden yandı.
Düşündün mü yaptın mı? Datasheetinde de yapılmaması gerektiği yazıyor çünkü. PGA'yı kapamak için uğraşma derim ben, mute iken gerçekten mute oluyor çünkü çıkışı. İlla kapatacaksan bir şekilde PGA dijital beslemesini de aynı anda kesmelisin.
Tavsiyem işi karıştırmaman yönünde olacak tabii ki.
Altındaki adam analogları kapatabiliyorum dijital açık kalıyor demiş. Denemedim açıkçası.
LM3886 kartları çin işi sanırım.
maystor yazdı:PIC'in boşta kalan 8,9,10,27,35,36 ve 37 nolu ayaklarını şaseye versek bir zararı olur mu

Bu forumu görüntüleyenler: Google [Bot] ve 0 misafir