Çok teşekkürler!
Bir süredir, sonucun da genellikle iyi olduğuna kanaat getirdiğimden beri tüm kartları epoksiye basıyorum. Maliyetler arasındaki fark kolayca ihmal edilebilir düzeyde, harcanan vakit ve emekle kıyaslanınca.
Baskı metodu olarak da toner-ütü metodu kullanıyorum. Çıktıları geçen yılki denemelerimde iyi sonuç verdiğini gördüğüm ve yakında bitecek olan 20 sayfalık bir yabancı ürün katalogu sayfalarına, Develop Ineo 250+ model yazıcıdan alıyorum. Asit ve peroksit teknik saflıkta, Bahçekapı'daki kimyasalcılardan 1'er litresini toplam 25-30 liraya aldığım malzemeler. Konsantre olduklarından daha 100'er ml kadar harcadım birkaç ayda.
Kaplama konusu ise halletmeyi istediğim ilk husus. Bir ara emanet sıcak hava tabancası ile biraz deneme yapıp, iyi kalite elde edersem onu da standart uygulama kapsamına alacağım. Lisede elle, havya ile hiç becerememiştim lehim kaplamayı, şimdi de muhtemelen kusursuz bir şekilde yapamam. Umudum, sıcak hava tabancasının lehimi güzelce süpürerek yüzeyi dümdüz etmesinde.
Yaptım yaptım kutulayamadım.