Gizlilik Çekinceleri

Serbest Kürsü » Ondan bundan şundan...

Cevap: Gizlilik Çekinceleri

Okunmamış iletigönderen Ersoy » 21 Eyl 2009, 11:35

Hakkatten yahu.

Komik olmuş. :D
Kainat, düşünceleri değil, hareketleri alkışlar.
Ersoy
DIY Audio Gurusu

Okunmamış iletigönderen fatihcol » 22 Eyl 2009, 17:11

Mevzuyu bu topikten okuyup anladığım kadarıyla;

"Kendinizi Tanıtın" bağlığı altında her üye ayrı bir topik açıp kendini etraflıca veya yüzeysel olarak tanıtsa nasıl olur?

Forumlardaki bilgi paylaşımında veya sosyal paylaşımda Ticaret oluşması gayet doğal ve insancıl birşey olduğunu düşünüyorum. Para dosttan kazanılır, düşmandan değil.

Forum yöneticisi; özel mesajları okumazsa, görevini tam yapmamış olarak görürüm. Her bildiğinide her koşulda paylaşamaz tabiki.

Canım ülkemde; Diyaudiotr, Stereomecmuası ve Soundcarclub forumlarının seviyeli bilgi paylaşımlarının adresi olduğunu düşünüyorum. Kurucularına ve katkıda bulunan herkese teşekkür ederim. Allah hizmetlerinizi kabul etsin.

Kırgınlıkların geçmesi ve hep beraber paylaşımı sürdürmek dileğiyle. Hayırlı Bayramlar.
Kullanıcı avatarı
fatihcol
DIY Audio Fanatiği

İl: İstanbul
Meslek: Elektronik Teknisyeni

Okunmamış iletigönderen hoparlör » 25 Eyl 2009, 15:46

Herkese tekrar merhaba,
En son yazdığım tatsız mesajdan sonra ilk defa giriyorum foruma, birkaç bilgisayardaki otomatik girişi kaldırana kadar belki kayıtlarda giriş görünmüştür.
Geriye dönük olarak da kullanıcı adımı kullanmadan foruma girip birkaç başlığa baktım, sadece RAS10A başlığına halen girmedim, okuyup canımı sıkmak istemiyorum.
Ersoy'un başımın etini yemesinden bıktığım için foruma döneyim dedim ve gördüm ki kullanıcı adım süresiz kapatılmış ve bir de akıllanmayacaksın diye neden konulmuş. Doğrusu iyi ki girmemişim, daha önceleri görseydim herhalde "Türkiye'de İktidar Mücadelesinin Sanal Ortamdaki Yansımaları: Koğuş Ağalığından Toprak Ağalığına, Siyasi Ağalıktan Forum Ağalığı'na Bir Araştırma" adlı komik bir akademik makale yazmam icap ederdi. Gülmeyin böyle ders adları var, inanamazsınız. Teşekkür kısmına da kimin adını yazacağımı tahmin edersiniz. Neyse ki durumu Hazar’a bildirdiğimde haberi olmadığını belirtti ve hemen düzeltti.
Fazla yazmak istemiyorum, sadece özel mesaj okuma konusunda düşünceleerimi sizlerle paylaşayım.
-Bu forumun sağladığı yapıda özel mesaj diğer forum üyelerini alakadar etmeyen konuların iletildiği bir özelliktir. Moderatörler bu mesajları gerekli gördükleri takdirde okuyabilirler. Çünkü içerik açısından yasal sorumlulukları vardır.
-Ancak özel mesajları üyeleri kendi amaçları doğrultusunda yönlendirme yapmak amacıyla kullanamazlar. Okuyabilirler, düşünebilirler ama eyleme geçemezler, eğer hukuki bir sorun yoksa.
Dolayısıyla moderatörler asla paylaşmayacağınızı düşündüğünüz konuları ve bilgileri hiçbir forumda bu yolla göndermeyin, ticaret yapacaksanız bu yolu değil ticari iletişim yollarını deneyin derim.
-Hazar'ın kesinlikle art niyetli olmadığına eminim. Okuduklarımdan gördüğüm kadarıyla gereğini yapmıştır.
- Ancak Dr.un RAS10A başlığındaki yersiz ve gereksiz (çünkü öncesinde kendisiyle özelden yazıştık) çıkışının ve benim forumu terketmeme yol açan bu eyleminin zamanlaması, Hazar ile Hoparlör Kabinleri üzerine yazılarımı derleyip siteye makale şeklinde koymamız konusundaki özel yazışmamış öncesine denk gelmiştir. Kesinlikle bir tesadüf olmadığını düşünüyorum, bilmem anlatabiliyor muyum?
DIY bir gönül birliğidir ve özen istemektedir. Özel mesaj atan arkadaşlarıma da teşekkür ediyorum.
hoparlör
DIY Audio Gurusu

İl: İstanbul

Önceki

Serbest Kürsü

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Google [Bot] ve 0 misafir