maystor yazdı:Nihayet bitti! Yeni PCB basamadığım için prototiplerle topladım.
Metal kılıflı opamp yeni dikkatimi çekti.
maystor yazdı:Nihayet bitti! Yeni PCB basamadığım için prototiplerle topladım.
e_cag yazdı:maystor yazdı:Nihayet bitti! Yeni PCB basamadığım için prototiplerle topladım.
Metal kılıflı opamp yeni dikkatimi çekti.Hangisi bu? Nereden?

e_cag yazdı:Gözler keskinmiş maaşallah.Taner Hocam bluemaviden edinmiştir garanti.
maystor yazdı: Nationaldan sample, bluemavide varmı ki? Plastik kılıflısı da geldi, zaman bulursam 8 + 8 kanal pga sistem yapılacak
. Yalnız metal kılıftakiler pastiklere göre biraz fazla ısınıyor.

e_cag yazdı:maystor yazdı: Nationaldan sample, bluemavide varmı ki? Plastik kılıflısı da geldi, zaman bulursam 8 + 8 kanal pga sistem yapılacak
Umut dünyası, ne yapalım...![]()
Mahallenin tüm cihazlarını tek merkezden kontrol edeceğiz galiba? Ben de kendime şu preyi toplasam bir ara ne iyi olacak... Adam gibi röleler bulup kaynak seçme fonksiyonu da eklemem lazım.
maystor yazdı:e_cag yazdı:maystor yazdı: Nationaldan sample, bluemavide varmı ki? Plastik kılıflısı da geldi, zaman bulursam 8 + 8 kanal pga sistem yapılacak
Umut dünyası, ne yapalım...![]()
Mahallenin tüm cihazlarını tek merkezden kontrol edeceğiz galiba? Ben de kendime şu preyi toplasam bir ara ne iyi olacak... Adam gibi röleler bulup kaynak seçme fonksiyonu da eklemem lazım.
Mahalleyi değil de şimdi şöyle oluyor2x4 kanal frontlar için(4 yollu aktif) kalan sekiz kanal da sinema sisteminin hoparlorleri için, yani tüm sistem analog
. Hem müzik hem sinema için, DTS formatındaki albümler güzel oluyor. Ama zaman yok işte, 2 ay önce sistemi komple dağıttım bir türlü toplayamadım. LCD monitörün dandik hoparlorleri ile müzik dinliyorum

Hazar yazdı:"Şu pre" hangi pre?
Bu arada elimde adam gibi röle var (Takamisawa RY12W-K), bu projenin ultimate versiyonu için almışidim. Kullanamadım henüz. Temin edilir
maystor yazdı:Hazar yazdı:"Şu pre" hangi pre?
Bu arada elimde adam gibi röle var (Takamisawa RY12W-K), bu projenin ultimate versiyonu için almışidim. Kullanamadım henüz. Temin edilir
O rölelerin kontak akımı az değil mi? Telemecanique marka vakumlu röleler var 12 ve 24 volt olarak, 2 kontaklı kontak akımı 8A, liste fiyatı 5.9 tl yanılmıyorsam %50 iskonto var. Endüstride kullanılıyor ve çok uzun ömürlü. Yalnız 12V olan sıparişle geliyormuş, 24 stokta var.

Bu forumu görüntüleyenler: Google [Bot] ve 0 misafir