Nijayet bitti demek ki, hadi hayırlı olsun. Birde biz sesini duyabilsek.
Şu microfon işi ne oldu, bir gelişme varmı. Digikey'den WM-61A isteyecem ama kargo falan ne tutar acaba.
Hoparlör hocam bi ara getirtecekti galiba yanlış mı hatırlıyorum?
hoparlör yazdı:Yahu bir türlü Digikey felan kendim uğraşmayıp başka paketlere yamanıyorum, yoksa kargo $10 mal için 40-50 dolar. Almanya'dan beklediğim sipariş içinde var, ben de arayamadım geldi mi diye. Yarın bir sorabilirim.
Aslında benim acilen ihtiyacım yok, elimde iki adet Behringer ECM8000 var ve ölçümleri düzgün. Basit bir kalibrasyon sorunum var, o da ses kartımın giriş çıkışlarına kablo hazırlamam lazım, o yüzden. Ancak WM61A gelirse isteyen birkaç kişiyle paylaşabilirim veya başka bir siparişin içine katabiliriz. Şu anda herşey havada, mayısı bekliyoruz, bütün projelerim yarıda kaldı, ancak dinleme testleri yapıyorum arada.
dr.eLx_ yazdı:Baştan sona matematiksel ve fiziksel şölen niteliğinde bir proje olmuş.Düzen ve titizlikle hazırlanmış.
Elinize sağlık
maystor yazdı:Nijayet bitti demek ki, hadi hayırlı olsun. Birde biz sesini duyabilsek.
Şu microfon işi ne oldu, bir gelişme varmı. Digikey'den WM-61A isteyecem ama kargo falan ne tutar acaba.
Hoparlör hocam bi ara getirtecekti galiba yanlış mı hatırlıyorum?
N5K3G yazdı:Gökhan hocam varmı bir haber?
Bu forumu görüntüleyenler: Google [Bot] ve 0 misafir