maystor yazdı:Valla böyle yazılarınızı okudukça insanın ağzı sulanıp hemen yapası geliyor.
maystor hocam hakikaten öle bir iş,merakki bu yaz tatil filan yalan oldu istanbulda kaldım.insanlar alanyaya filan giderken (
maystor yazdı:Valla böyle yazılarınızı okudukça insanın ağzı sulanıp hemen yapası geliyor.
e154 yazdı:soğutucuya 6 delik delebilsem patlatacam bombayıda
drhardware yazdı:Doğrudur, ama sanırım 25v demiştim, belki de yanılıyorumdur. Herneyse, o verdiğim rakam Class AB içindi. 4702 nin veri yaprağına bakacak olursak +/-20v un altına inilmemesi gerektiği aksi takdirde stabilitenin kaybolacağı yazıyor. Huyumuzdur bilirsin, bir miktar da emniyet payı koyarız milletçe![]()
Hani meşhur topçu anektodu vardır;
Topçu ağası: Barut hakkı 3 dirhem!
Topçu çavuşu: 1 dirhem de ağam içün etti 4!
Topçu onbaşısı: Bizim kantar eksik tartar, yarım dirhem de kantar hakkı, eder 4,5 dirhem!
Topçu eri: Bizim onbaşı işten anlamaz, yarım dirhem olur mu ki? Yuvarlak hesap 5 dirhem!...
Bizimki de o misal işte![]()
supernova yazdı:maystor hocam hakikaten öle bir iş,merakki bu yaz tatil filan yalan oldu istanbulda kaldım.insanlar alanyaya filan giderken ( ) ben bunlara ayırdım kaynaklarımı.bu projede çok güsel olcak kanımca.ben hayırlı olsun diyim şimdiden herkese işi resmileştiriyim..

Hazar yazdı:Bir vida boyutu tutturun, kılavuz da bulun, kaliteli de olsun. Sonra benim gibi alüminyuma ağaç hesabı vidayla diş açmaya çalışıp, vidayı kırıp, parmağınızı da kırık vidayla delmeyin, acıyor
e154 yazdı:soğutucuya 6 delik delebilsem patlatacam bombayıda
Bu forumu görüntüleyenler: Google [Bot] ve 0 misafir