Uzay montaj çalışıyorum. LM1875 oldukça küçük bir eleman. geribesleme direncini bacaklara mümkün olduğunca yakın tutmaya çalışıyorum o nedenle elimdeki DALE dirençler arasında ebatları uygun olanları seçtim. Gerekli watt değerini karşılaması durumuyla kıyaslandığında çok da önemli bir durum mu onu bilemiyorum. Girişteki dirençlerin ebatları önemli değil.
Bu durumda, sırf sonucu görmek için 100% eşleştirdiğim 383 ohm'luk dirençleri girişte, 5K'lık dirençleri ise geribeslemede kullandım. Kazanç 13.
Önceki kombinasyon (DALE olmayan ama yine kaliteli) 2K/33K idi. Baslar gayet düzgün ve dengeliydi. Tek kabinden müzik dinlemek genelde büyük bir eksiklik hissi verirdi ama bu kombinezonda böyle bir durum oluşmadı. Ya balanced sinyal uygulamamdan, ya 1875'in yapısından, ya da linear değil de swich mode güç kaynağından olacak, ya da hepsinin uyumu diyebilirim hiç ummadığım derecede dengeli daha doğrusu "farklı" bir sonuç çıktı.
Denemelerim tek kanal üzerinden oluyor. Geç bir saatte 383/5K DALE kobinezonunu denedim. Dirençlerin kalitesinden mi yoksa değerlerinden mi bilmiyorum ama açıkça farkedilen bir detay artışıyla karşılaştım. Mid ve tizlerde belirgin bir farklılık hissederken sanki baslar biraz daha sönük kaldı gibime geldi. Saat geç olduğu için sesini fazla açamadım cihazın. Belki kazanç (13) düşük gelmiş denebilir ama normal dinleme seviyesine sadece +%30 farkla ulaşabiliyorum bu da sorun teşkil etmiyor. Akşam daha iyi test etme imkanına kavuşacağım, sonuçlara göre diğer katına başlayacağım.