Bakayım, haftasonu Doğubank'ta bulabilirsem bir dinleyeyim Wharfdale'i. Muhtemelen beğeneceğim sesini ya, sonra ne olur, bilmiyorum. Jamo'ları göndermeyi denerim belki henüz ambalajları içinde dururlarken.
Yüreklendirici sözleriniz için teşekkür ederim Doktor, adım Emin, estağfurullah. Kutunun beğendiğim bir yeri varsa arkadaki pleksi plaka. Hem işlemesi zor değil, hem de işlenmiş yüzeyler pırıl pırıl oluyor. Kutunun geri kalanına bişey yapmadım zaten. Biraz zımpara ile metal üzerindeki gri boyayı rastgele sıyırarak eskittim. Düğme eski bir laboratuar cihazından çıkma. Ön paneli de mdf üzerine siyah su bazlı boya + metalik efektli boya + biraz zımpara + en son cila ile yapıverdim. Tüm malzemeler elimin altında vardı zaten, denedim, böyle bişi çıktı ortaya, kutunun kalanına uyar dedim ben de.
Evet, kutu işi sorun olmaya devam ediyor. Bir kaç çözüm geliyor aklıma. Hazır kesilmiş ahşap, aluminyum gibi malzemeleri birleştirerek iyi birşeyler olur gibi geliyor ya, bir kaç ay sonra çalıştığım firma semt değiştirince daha çok malzeme ve kaynağa ulaşabileceğim. Peter Daniel'in kutuları da sonuçta iyi kesim makineleri ve düzgün malzemelere dayanıyor. Tabii benim farkım birazcık daha

maliyet duyarlı olmam. Canım fena çekiyor şöyle düzgün kesilmiş 5-10 mm aluminyum levha ön panel ile yanlarda ahşabı birleştirmeyi ama fiyatlar hakkında hiç fikrim yok henüz. Bu konuda yol almaya başlarsam 3886 çiftimi kutularım artık.
Selamlar,
Emin
Yaptım yaptım kutulayamadım.