drhardware yazdı:Eee noldu sonuç?
Beğenmedin mi sesini?
Ses güzel, beni mutlu ediyor ama neye göre güzel derseniz, diyecek sözüm yok. Güç olarak evde yeterliden fazla. Grundig'in batması ile piyasaya, parçacılara düşenlerden yakaladığım ve şansıma yumuşak baslı, zengin tizli tatlı bir sese sahip bir çift müzik seti hoparlörü ile diy'ci olmayan bilgisayar kullanıcılarının çuvalla para döktüğü pek çok ses sisteminden çok daha kaliteli ses verdiğini söyleyebilirim ama. Aslında Ankara'da olsam mutlaka dinletmek, yorumunuzu duymak isterdim ama...
Evde bilgisayarımla kullandığım, bir atx power supply kutusuna tıktığım TDA2050 anfim vardı, sıkıntıdan onu söküp kutuya 1876'yı koydum. Kutu içi biraz tıkışık olduğundan kablolar biraz karmaşık, o yüzden göstermeye çekindim ama yine de foto göndereceğim

. En azından kutunun ön paneline biraz zaman harcadım, kendine özgü görüntüsü oldu.
fatality11 yazdı:devren spr eline saglik bir sorum olacak bu devrenin baski devre semasini isis yada ares gibi bir proyla mi cizdin? bende varda elektronik hocamiz vermisti (full surum isteyene uploadlayabilirim)
Devreyi Ares'te çizdim. Yukarıda verdiğim link ölmediyse, devrenin *.lyt dosyası da arşivin içinde. Oradan alıp bakıp kurcalayabilirsiniz.
Yaptım yaptım kutulayamadım.