elektrobeyin yazdı:hoparlör yazdı:Şimdi oldu. Genelde kullanılan 0,47 ohm'dur ama çok da kritik değildir. Daha fazla birşey yapmaya gerek yok, sadece kondansatörlerin boşalabilmesi için birer adet 0,47ohm 10-15W direnci de ekleyin derim. Bir ucu toprakta bir ucu besleme hattında.
Güzel oluyor elinize sağlık
Devre Class A olduğu için zaten anfiyi kapatınca kondansatörler hızlı bir şekilde boşalıyor, böyle bir dirence gerek var mı taksam bir faydası olur mu?
elektrobeyin yazdı:Bu arada hoparlör koruma devresine ihtiyacı olan varsa şemayı ve pcb'yi yollayabilirim oldukça güzel bir devre ve test ettiğim sorunsuz çalışıyor. +/- 1V 'tan fazla DC hoparlöre gittiği anda röleleri ayırıyor ayrıca 6 saniye geciktirmesi var. Gücü keser kesmezde röleleri bırakıyor. Her diyaudio'cuya şart
Bedri® yazdı:elektrobeyin yazdı:Bu arada hoparlör koruma devresine ihtiyacı olan varsa şemayı ve pcb'yi yollayabilirim oldukça güzel bir devre ve test ettiğim sorunsuz çalışıyor. +/- 1V 'tan fazla DC hoparlöre gittiği anda röleleri ayırıyor ayrıca 6 saniye geciktirmesi var. Gücü keser kesmezde röleleri bırakıyor. Her diyaudio'cuya şart
Selamlar:) Mümkünse ben bu devreyi istiyorum bana çok yararlı olacak:) Çok teşekkür ediyorum.
Transistör/MOSFET Güç Yükselteçleri
Bu forumu görüntüleyenler: Google [Bot] ve 1 misafir