Sevgili Ustura,
Bu sabah gene amfiyi sobaya bağladım. Sonuçlar pek iç açıcı değil gibi. Dediğin gibi eklentilerle birlikte sinyali verdiğimde, potansiyometre ile herhangi bir değişiklik olmadığını, yani sinyal seviyesinden bağımsız olarak çıkışın bozulduğunu gördüm. Sadece orta ve üst frekanslarda değil, düşük frekanslarda da bozulma var, sadece kulak tabiki bunu ayırt edemiyor.
Devre üzerinde 1-5 arası ölçüm noktaları oluşturdum.
1 No'lu nokta-) 1 Khz giriş sinyali, üstteki sinyal giriş, diğeri de ölçüm sinyalidir.
2 No'lu nokta-) 1 Khz giriş sinyali, üstteki sinyal giriş, diğeri de ölçüm sinyalidir.
3 No'lu nokta-) 1 Khz giriş sinyali, üstteki sinyal giriş, diğeri de ölçüm sinyalidir.
4 No'lu nokta-) 1 Khz giriş sinyali, üstteki sinyal giriş, diğeri de ölçüm sinyalidir.
5 No'lu nokta-) 1 Khz giriş sinyali, üstteki sinyal giriş, diğeri de ölçüm sinyalidir.
5 No'lu nokta-) 100 Hz giriş sinyali, üstteki sinyal giriş, diğeri de ölçüm sinyalidir.
5 No'lu nokta-) 5Khz giriş sinyali, üstteki sinyal giriş, diğeri de ölçüm sinyalidir.
5 No'lu nokta-) 1574 Khz giriş sinyali, üstteki sinyal giriş, diğeri de ölçüm sinyalidir.