gönderen boramt » 23 May 2010, 13:47

.Amfi ye radyo kulaklık çıkışından rasgele girişe sinyal gönderdim bu sırada bas potuna dokunmuştum (47k) potları 0 ile 100 arası diyelim %20 ye kadar bası sağa çevirince ses aldım temiz fakat %20 yi geçince ses aniden kesiliyor.Ondan sonra tüm kanallarda bunu denedim sonuç aynı.Girişlerdeki sırsayla üstten pan ayarını dokundum bu normal tiz normal eko da normal tüm girişlerde fakat belirttiğim gibi tüm girişlerde bas promlemli bide kanalların volumlerinde prob var sağa çeviriyorum ses biraz kısılıyo tam kaptmıyo sola çeviriyorum biraz açılıyo??garip mi.Ama ana volumlerin olduğu gurup eko bas tiz volum görevini yapıyo!!Bende ana volumlerin kartının en yakın olduğu sinyal giriş kartını diğerlerinden ayırdım tek başına denemek için sonuç aynı o zaman benim girişlerdeki opamlardaki entegreler mi (2 şer adet)yanık acaba kondansatörler dirennçler sağlam görülüyo ha bide bu denemelerde sağdaki entegreli kartı söküp taktım bu kart sadece eko işlerini görüyo bsşka bir fonksyonu yok sanırım yaptıklarım doğrudur.YANİ GİRİŞLERDEKİ BAS VE SES POTUNUN ENTERASANLIĞI??
SANIRIM SONUCA YAKLAŞIYORUZ GİBİ .
SİZİN GİBİ USTALARA SAYGILAR KOLAY GELSİN...
@@...B...@@...o...@@...R...@@...A...@@...M...@@...T...@@