Berat kardesim.
Dugmenin capi 60mm derinligi ise 25 mm. Derinlik olarak 3mm kutunun on yuzeyinden iceriye gomulmus bir gorunum olacak. Tabi bu volum potansi oldugu icin buyuk. Ama size cok buyuk gibi geldiyse cok kolay istedigin boyutta olabilir. Hazir satilan dugmeleri arastirdim hepsi berbat. Kendim tasarlayip imal edecegim. Su ilk prototip ortaya bi ciksin gerisi kolay. Su aralar malzemeleri deniyorum tabi is gucten firsat buldukca. Biraz yavasgidiyor ama olsun super olsun diye. Dugmeyi Bukadar buyuk yapmamin sebebi baba amfinin baba volum dugmesi olur diye dusundum. Bana mutlaka fikirlerinizi yazin paylasalim tartisalim ki en guzeli bulalim.
Bykoz.
Haklisin bu isi transfer yazi ile halledebiliriz. Bu zaten isin kolay olani.
Yazilari lazerle yakarak yazdirmayi planliyorum. Fakat bitakim sorunlar var. En onemlisi kimse Tezgahina bir kerelik bir malzeme baglamak istemiyor. Malzememiz 6mm kalinlikta oldugu icinde mecburen buyuk gucte calisan tezgah lazim. Onlarda genelde seri imalat yapan atolye ve fabrikalar. Gidip rica minnet elimizde bir levha bir cd, sunu islermisin ustacigim... Uyduramazsam eger senin soyledigin gibi transfer yazi is gorur. Ama once oteki yontemin pesindeyim.
Ha birde arkadaslar kasanin ayaklarini sivri spike lar yapmayi dusunuyorum. Sert civa celiginden olacak. Spike tablasi olarakda bronzdan pullar yaptiracagim. Nedersiniz ?