Eline sağlık. Gene de gayet güzel görünüyorlar. Macun meselesi maalesef son derece önemli, daha önce de belirtmiştim. Ama işin kötüsü İnternet'te de bu işi yapanlara bakınca asıl sorunun bu işi yaptırmakta yattığını anlamıştım. Eğer dışarıya bu işi yaptırırsanız macun çekmek, kurumasını beklemek, zımparalamak, tekrar macunlamak, kurutmak, zınparalamak, astar boya atmak, tekrar düzeltme macunu ve zımpara, sonra ikinci astar, kuruyacak, sonra son astar, derken boya, varsa düzeltmeler, ikinci kat boya,kuruyacak, son kat cila/vernik, kuruyacak ve son rötuşlar.
Bütün bunlar ancak evde hobi olarak yapıp zamana yayınlan bir proje olduğunda tam anlamı ile yapılabiliyor. Yoksa sadece kabinlerin boya atölyesinde bilmem kaç gün kalması bile sorun oluyor. Adamlar boyayıp hadi yallah demek istiyorlar. Bunu adam gibi yapanlar çok para istiyor, ucuz olanlarda basıp boyayı kaçıyorlar.
Bu sorun bizim memleketin genel sorunu, elimizin altındaki boya atölyesinde bile aynı sorunları yaşayınca buna kanaat getirdim. Siz bir de Ersoy'a sorun, binbir emekle yeniden topladığı motorsikletin çamukluklarını boyattığında oluşan sonuca kahrolmuştu. Yani yan dükkanda boya yapabilirler ama bunun sizin işinizin hakkını verecekleri anlamına gelmediğini ilk tecrübeden sonra anlayabiliyorsunuz.
Bir de boya sırasında kabinin içinde de boya gelmesin derseniz benim yaptığım gibi eski gazeteleri buruşturup içine tıkabilir veya içerden kağıt vb. bir malzeme bantlayabilirsiniz. Boyacılar bunu hiç umursamaz, önemli değildir ama mükemmelik takıntısı olanların gözüne batabilir

Neyse, sonuç olarak hiç de kötü görünmüyorlar, kenarlar oldukça yuvarlatılmış, bence gayet sıradışı ve güzel görünüyorlar. Artık montaja başlayabilirsin ama hiç crossover meselesinden bahsetmiyorsun. Bu konuda neler düşünüyorsun? Önce kabinin montajını mı bitirip test mi yapacaksın yoksa?