gm70 hayallerim vardı ama bu fiyatlara biyaz zor uzun bir süre daha lambanın parıltısını uzaktan izlemeye devam edeceğim
kolay gelsin
scarab yazdı::shock:
gm70 hayallerim vardı ama bu fiyatlara biyaz zor uzun bir süre daha lambanın parıltısını uzaktan izlemeye devam edeceğim![]()
kolay gelsin
hacı yazdı:Güzel ve güçlü bir devre olacağa benziyor.Lambaların ihtişamından belli oluyorki görsel olarakta çok güzel bir çalışma olacak,inşallah seside mükemmel olur.
Gelişmeleri takip ediyoruz hamist.Kolay gelsin
hacı yazdı:Lambalar gerçekten ihtişamlı bende hep 2a3 yada 300b yapmak istemişimdir ama elime geçmiyor meretler,alıcak paramda yok açıkçası 100küsür dolara satılıyor bir tanesi.Bizde mecbur el84,el34 gibi makul push-pullara devam diyoruz yakında birtane el84 push pull bende yapmayı düşünüyorum,
İnşallah forumda lambalı amfi çalışmları artar.
cakar yazdı:Sn. Hamist
Audio generator benim bu aralar çok ilgilendiğim bir konu. Amplifikatörü kutuladıktan sonra ölçmeden içim rahat etmiyor. Hatta frekans generator ve skop ile sinyal hatlarında kullanacağım çeşitli marka/model malzemeleri frekans cevabı, sinyale kattığı gürültü bakımından ölçmeyi de düşünüyorum. Olur yada olmaz ama merak işte, deneyeceğim. Frekans generator olarak ebay de 30-40 dolara 5HZ - 50MHZ arasında kare, üçgen, sinüs sinyal üreten ve genliği 2.5 Volt a kadar ayarlanabilen LCD'li hazır devreler gördüm. THD oranlarını da yazmış satan kişi. Belki böyle bir cihaz işinizi görebilir. Yakın zamanda bir tane edineceğim.
Çalışmanızda başarılar dilerim.
the_cantan yazdı:
Bu forumu görüntüleyenler: Google [Bot] ve 0 misafir