Ben herkezin aşina olduğuna inandığım bir devre olan Antony Holton tasarımı mosfetli amplifikatörü daha önce birkaç kez yaptım ve çalıştırdım.
Onları sattım:) Şimdi devrenin boyutlarını küçültmek için yeni bir düzenleme yaptım. Lakin devre çalışmadı. Heryerini defalarca kontrol etmeme rağmen sorunun kaynağını bulamadım.
Ben tamir etmeyi pek sevmiyorum devreyi bir kenara atmama ramak kaldı:) Benim yaptığım çalışmalarda şans faktörü çok oluyor, devrenin baskı devre şemasını tasarlayıp malzemeleri dizip sonra veriyorum elektriği çalışırsa ne ala çalışmazsa direk çöp:) Ama bu yaptığım çalışma hoşuma gitti. Devreyi çalıştırmak istiyorum. O nedenle deneyimli gözlerin hatayı göreceğine inandığım için burada sizlere sunmayı uygun buldum.
Ben bir arıza tespit ettim Q1 transistörünü ters takmışım onu düzelttim yani e-c-b olacağı yerde b-c-e yapmışım. Dalgınlığıma gelmiş. Devre transistör tersken hiç açılmıyordu. Transistörü değiştirip doğru olarak tekrar taktım. Bu kez ses çok az ve acayip çatallı çıkıyor. Çıkmıyor denebilir. 100mw yoktur yani. Aşağıda tasarım ve fotoları veriyorum. Eğer benim bulduğum gibi bariz bir hata yoksa hiç uğraşmayacağım. Şimdiden teşekkür ederim:)
Eğer devre çalışırsa toprak olaylarını halledeceğim şimdilik emanet yaptım.
Devrede çıkış katı altta yer alıyor. Sürücü katı uzun vidalarla üst kısma yerleştirilip tellerle bağlantı yapılmıştır.
Şema

Sürücü Katı Planı

Q10 transistörünü soğutucuya monte etmek için çıkış katı plaketine götürdüm.
Çıkış Katı Planı

Ütü İçin Plan
http://img638.imageshack.us/img638/837/93413970.jpg
Çift taraflı pcb dizaynı (henüz test edilmedi)