Devrede IRFP serisini kullanabilirsiniz, sanırım sahte olmadıklarından eminsiniz, bu durumda 2SK/2SC serisini iptal edebilirsiniz. Üretimler artık yapılmadığından güvenilir kaynaklardan değilse sahte olmaları büyük bir olasılık, ama gene de belli olmuyor.Bizim memlekette dışarıdan ucuza bulunabiliyor, bu her zaman sahte olacağını göstermiyor. Yurtdışına göre bizde fiyatlar daha ucuz, tabiki bulabilirseniz, ve de sahte değilse.
Holton devrelerine bir ara merak salmıştım ama hiç birini yapmadım. Benzer bir çıkış katını ise kanal başına 16 lateral mosfet ile yaptık, sonuçtan da gayet memnunuz. Yaptığınız devre ile ilgili notlar almıştım, bir kısmını Holton'un kendi notlarından bir kısmını da devreyi yapanlardan derlemişim. Halen bulamadım ama asıl kaynağı buldum, ekteki döküman oldukça yol gösterecektir. Dökümanda çıkış katını bağlamadan ilk iki katı nasıl çalıştırıp nerede hangi voltajları kontrol edeceğinize kadar detaylı bir çalıştırma prosedürü bulunuyor. Benzer bir mantığı kendi yaptığım devrede de kullanmıştım. Önce sürücü devreleri çalıştırıp testleri yaptıktan sonra çıkış transistörlerinin olduğu kartı bağlamıştım. İyiki de öyle yapmışım, mosfetler mefta olabilirdi.
Bu dökümandaki devre elinizdeki devre şemasına ile aynı ama revize edilmiş hali, tamamen hexfet'ler ile çalışmaya göre ayarlanmış.
Negatif beslemenin sigortası atıyorsa bazı transistörleri kaybetmiş olabilirseniz. Tavsiyem devrenin giriş ve VAS katını inceden inceye kontrol etmeniz.
Kolay gelsin.