gönderen Dinozor » 25 May 2009, 02:18
..se..se....neyse..,bu hadi 1.5 mm havya ucu öpüşen inatcı kalay'ı ,"ay" ile destekleyerekden
e_cag 'ın pırıl pırıl parlak,göz nuru epoksi kart'ına meyillendirdik ,ürkerekten..ki bu "saf"
arkadaş malum çilli'yi sevmiyo...bi soğuk bi soğuk....bakalım nolcek..
bu soğukluğu da gören dinozor mercimeği de leblebi yaptı, bulaştırdı epoksi'ye bol bol..hani mercimeğe kıyasla (zira düşünüyoki dünya'da bu kadar adi bi börek..pasta üretilmemiştir)ki bu haydan gelmişti...inşşallah huya gitmekle kalmayıp ,yakında da çöp'e gitcek..
Burada "Dinozor" 'un kıssa'dan hisse'sinin....."KISSA'DAN HİSSE'Sİ"... kendisine ....
Oğlum Dinozor ittir et kargo'yu margo'yu o kadarcıkdan bi şey..(ney..?..)olmaz?...
MADDE 1: TEZ ELDEN İYİ...HATTA ÇOK....DAHASI ÇOK ÇOK İYİ Bİ HAVYA UCU ALINA....
Havya ucu yanacağına, senin cebin yana ..ki bu kadar beyin ütülemek de "soğuk duş mu oluyo?"
Allah'sız ...kitapsız...desek oda uymuyo...
MADDE 2:TEZ ELDEN İYİ...HATT-I ZATIN'DA SÜPER Bİ PASTA ALINA...
İdrak edemedin gitti ki bu senin kullandığına elin oğlu....pasta deel börekder....
Gerçi sana göre yaaa.. işte pasta .,börek...nolcek.?.di gibi..duruooo. i.di. de.. Kaz'ın ayağı öyle deel'i... bi fiil... kalay'lan mı ? öğrenecektin..gerçi senin bu pasta'ya soğukluğunda ki
verilerde yeterince haklıdır..bilirsin ki bu pasta sinsi bi iletkendir..bu sinsi ilen,iyi bi harbi
seli...neydi?...li.. mi?..lü..mü?...baktım..şerefsizim "lü" öyle yazıyo..ne yazıyo lo..? "Caparol
sel(ü)lozik tiner" yazıyo.. selülozik tiner baş eder..yapışır kene gibi sinsi sinsi de..
her bi şey'in de şey'i varmış işte...bu kene'nin iyiside kalay'ı bakır'a öpüştürmeyi de geçiyooo
...ne len? ..söylemem..niye len...ne münasebet..??...he işte diyemedik işte.."O" yaa
Bu güne kadar bu kene'yi kullanmadın da ne oldu hiiiççç..bela'dan uzak durduk işte...geçtim
alçak saykıl,frekans peryod'unu".. bi basit doğrultma gibi..devrelerde de kullanmadım..ki
yüksekler zaten hayal..idi.. iiioldu.. sonuç da neymiş...her yiğid'in....yanlış oldu
her şeyin ..her bi şey'in... şey'i varmış..yeri yurdu varmış..hor görme garibi...garip gureba da
yer mi kardeşim bu şeyini şeyttiren kene'yi ....yer..yer..tavukları bile "Allah can verdi demez"
canlı canlı (inanılacak gibi değil di...o görüntüler) yakar bu kene'ler... Allah muhafaza..
Neyse kısaltmayalım ...üç adi ile cebelleştim ki (birine daha sıra gelmedi...o da "saf" dediğim
arkadaş)..,diğerleri malum adi bi havya ucu..,ve de adi bi pasta görünümünde..börek vesselam
dedim ya ürkerekten yanaştım zat-ı muhtereme...aslında hani bana ait bi şey olsa daha bi
rahat olcez kasmiycez,kasılmıycaz......de...bu da bi tanecik ...mübarek.."evinde tek..,biricik
oğlu" ....bi itina ister..bi poh...poh..şımarsın..varsın hergele..dersiniz de bu hergele'nin de
devamı gelir mi...o bi ..??????kafa'da...(gelmese de yaparız da... gel zamaaan ...git zamaaan
olcek ...)yasıyoz...yasıyoz da ...indi site'de"mecajınız fazla deel ama bi çok karaktersizlikler
oluşturuyo..demeyip..(içeriyo)" derse...kaal'e almaz ise netcez...,küserim valla...
bi gönderelim...bakalım...bön ..bön olmas bakışımız inşallah...maaşallah..,bismillah...