lm-4780'im sizlere ömür..

Entegreli Güç Yükselteçleri » Küçük ama çok etkili. Entegreli(tümdevreli) ses yükselteçleri ile alakalı soru(n)lar

Cevap: lm-4780'im sizlere ömür..

Okunmamış iletigönderen yigitguc » 19 May 2009, 13:53

Dinozor yazdı:"Sevgili Yiğitguc...bi problem var ona geleceğim de...
öncelikle bi kere siz ne de olsa bu site'nin bi üyesisiniz...artı bi de isminizin altında "Öğretmen"
ibaresi görüyoruz üstelik...dolayısıyla bu iş size net bilemiycem ama 10-15 TL bi kargo ücretine
patlar...(bana ulaşan ve de size dönen kargo miktarı olarak)
Probleme gelirsek maalesef bende "4780" yohhturrr....yani kendileriyle tanışmışlığım yok...
Bundan belki de 8-10 ay evvel National'den başarısız bi alma girişimim olmuş,(süper,sular seller
İngiliz'cem sayesinde )sonuçta başka bir"TC"vilayetinden bekleyipde gelmeyen bi arkadaşın sular sellerini beklerken...bende stanby oldum, derken...sizin bu vefat haberinizi kaale aldığı
yetmezmiş gibi üstüne üstlük bi de bu cenaze'ye omuz veren sevgili"e-cag"kardeşim o hain
National sample sayfasını gözümüze "sayenizde" sokuverdi,hemde öyle soktuki...zannedersiniz
"Star Haber" ilen reyting yarıştırıyor arkadaş...LA havle demiştim zaten ilk anda..star aha bu
"ADAM" diyo...ok ile hedef gösteriyo....yetmiyo daire içine alıyo bu zat-ı muhterem arkadaşta
aynen ok atıyo "ahanda" diyo kırmızı kırmızı ...üstelik ben daha farklıyım diyerekten daire'yi
hafiften bi esnetip elipse geçiştiriyo...bu da yetmiyo maviynende işi perçinliyo.."pes doğrusu"
sonuçta gaza gelip bi hamle daha yaptım National'e...yok yazdıklarımızı beğenmedi karaktersiz
diyerekten(karakter'li harfleri bulduk yerleştirdik)öyle böyle bi iki saat uğraşıp "ViSA" ibaresiyle
yüz yüze geldim(bu arada biz Dinozor'lar böyle sanal visa-misa kullanmayız.mecidiyeyi bilmesek
de sanal money'in gerçeğini biliriz..cuka para işte....keş...keşşş ..keş para kardeş..)şimdi de
bu narin capon'lara karaktersiz harf'leri beğendiremeyip bu karakterli keş parayı beyendirmek
de abesle iştigal olacağı şüphesiz netleşmişti(bi de neredeyse çift kale maç sayısına ulaşan
geçmişin bol sıfırlı karaktersiz parasını düşünse insan maazallah...)sonuçta da ben visa'ya,visa
bana kös kös pardon..keş..keş kesişiriken beş dakika geçmedi karaktersizim...bi arkadaş çıka
geldi...yavrum sende kart vardır? ne kartı abi? visa..visa...var abi dedi amcam cüzdanı bi
çıkardı mubarek başkent otogarında ki otobüs istifi halt etmiş...sırt sırta vermiş cart kart,curt
kart gırla gidiyo..amcam arıyo hala..oğlum sen o kartların arasında keşi nası buluyon? demeden
duramadım tabii ki...ne keşi abi? diyince bonzai caponlara hak verdim Benim Türk keş'i ya bil-
miyo..ya da yıllara teslim unutmuş olmalı..neyse atladık visa'ya bitirici vuruş için son kart no'su
falan..geçerlilik tarihi fişman...bi iki bişeyler becerdik ama bi türlü bu capon nuh diyo peygam-
ber demiyo...bi iki denemeden sonra sullar seller ingilizcem ile şu sonuca ulaştım, ya da beni
kandırıyo bu caponlar....ki kayıt ismiynen kart ismi öpüşmeli ve işi yarınsı güne bıraktım..
Yarınsı gün...
Tükkanın ön tarafına geçtim,kendimden emin(O Emin değil..ben..ben)..
biraderin koltuğa çöreklendim...koltuk biraderin..Pc...biraderin,Kayıt ismibiraderin,Visa karde-
şimin.....kurtuluşu yoktu bu caponların....sabahın dingin kafası ...dün bi iki saat uğraşıp göz
göze geldiğim visa'yla 72.second'de buluştum.... birader,kardeşime seslendim.. oğlum şu visa kartını versene, netcen abi? national'den parça istiycem..ne parçası entegre,ne entegresi,..
elinin körü dedim ki,(baktım birader pür dikkat olayın seri incelemesini yapmakta[sabah gerçi,
dingin kafa ,ama bu benim jeton pek bi soğuk kanlı... pek de güneşe çıkmamışım vesselam..
düşmedi..])abi bu dolar diyo...ne diycekti oğlum...yeni Türk Lirası mı? diye diklendik pek tabii
(ki garibim bilmez ki bu "National" pek bi bilinen iri kıyım bi capon electronic sumosu) ben bi
hamle acep 13.73$ ibaresini noktasız mı okudu diye düşünüp çil çil bi karakterli 20TL'yi üstü kalsın diyerekten savuracaktım bi sinir fışkırması.. ki aklıma kene..erkene.. gelip de TL'ye hakareti falan düşündüm desem karaktersizim...lan kıçı kırık 13 dolar diye sesimi yükselttim(pis..kanlı dememe gerek yoktu)..abi para önemli değil, sen bilmiyormusun? cümlesiyle benim güneş'e doyan jeton'un düşmesi bir oldu...
Bu yurt dışı...eeee...kart bilgilerini istiyo....nolmuş yani?...abi bu sanal alem ...bilgiler havada
uçuşuyo...yere insinler diyemedim ama la havle'yi çekme sırasının onda olduğu, hatta çoktan
çekmekte olduğunu da bi yandan idrak ediyordum...bi yandan da bu cüce capon'lara yenilgide
hazmedilecek bir şey olmaktan çıkmıştı,üsteledim oğlum bu firma ciddi bi firma,made in japan
mapon...sumo...iri kıyım..adamı adam yerine koyar..beceremesemde cevap...sn..ibareli
meyillenmeler, bunlar LA ganjık eniştelerden değil..üstelemem de saçmalık oluyo du aslında
birader'in ağzı yanmıştı bi kere...yoğurdu üfleyerek yiyecekti ki bu da "yogurt" olunca...bi mini
şapka eksikliğide yetiyodu...bu öyle böylede bi yangın deel di ki, Allah düşmana vermesin...
Diyeceğim benim bu sevgili kardeşim her konuda kalbur üstü bi çocuktur,ileri görüşlü,tuttuğunu
koparan,ne sayarsanız sayın ...her bi işi beceren.. her ne kadar bi elk. böl.okumuşluğu olsa da
ben o işlere boğulduğum için elk.elektronik tüm işleri bana havale etmenin rahatlığından olsa
gerek...bi tek bu konulara dalmayan..vs..vs..
derler ya bu her güzelin bi kusuru..bu çocuğunda (genetik herhalde) bi kusuru uçuş merakıydı..
ki öyle ki ben ilk okul 4 ya da 5. sınıfındaydım...bi gün öğlen arası eve geldim(o zamanlar okul
lar,sabahtan akşama kadar dı..)rahmetli annem leğende çamaşır çitelerken ,benim geldiğimi görünce oğlum şu kardeşine bak nerelerde hesabı...evin içine baktım sarı şeytan yok..(ki biz
üç kardeşiz bu en küçüğümüz,iki büyük bariz esmer,bu sapsarı bi uşak)aşağı bak yukarı bak
kayıp...en son aklıma geldi,evin tahmini 70-80m2..bi terası var ..baktım amcam bi yatak
çarşafının uçlarına köşelerinden ipleri becerebildiğince bağlamış (ki benden 6 yaş küçük,yani
ya 5 ya 6 yaşında)son hamlesi olan beline dolamakla meşgul..ben engelleyemiyorum,kıyameti
koparıyo..içeri eve daldım anne böyle..böyle..bu şeytan aşağı atlıyo hesabı...annem bunu son
anda çekip aldıydı...terasın demir korkuluklarından bi bacağını atmış ikinciyi de atsa...
hoş geldin özgürlük hesabı ...yani binanın 2. katındayız..ben diyeyim 4 siz deyin 5 metre..
yangının çıkış noktası burası bundan yaklaşık 8 sene önce tahminen bu şeytan kardeşim bi
yabancı int.sitesinden şu an hatırlayamıyorum(ki bu defada soramadım..yarayı fazla deşmeye
lim hesabı)büyük ihtimal bi yamaç paraşütü siparişi verir...aynen kart bilgileri falan...
bu ne idüğü belirsiz şirket ya biraderin kart limiti miktarını ya da her neyse...akla zarar bi
miktar $'ı yamaç'tan aşağı indiriverir...bu uçuş aşkıyla kafası dönen benim sevgili kardeşim
gözü kara böylesi bi darbe yiyince doğal olaraktan yurt dışı kart uçuşlarına da "domuz gribi"
muamelesini hak görmektedir vesselam...benim bak diyaudio'dan bi sürü arkadaş alışveriş
yaptı türü...söylevlerimin de kar etmeyeceğide belliydi...gerçi mantıken haklı hacer'ler..
hacker'ler ne cia..ne fbi..yeter ki kafaya koymasın...girdimi giriyo...aldım mı alıyo..veri'yi..
Sonuçta yine hüsran....cüce capon'lara 2.hamlede de yenildik ama Allahın hakkı'nın 3 olduğunu
söyleyenlere inanmayın...ben inanmam..ki Sevgili peygambere mi gelmiş idi bu vahiy bilemiy
cem ama ki öyleyse de bu hıra dağıydı galiba...yankı,yankı üstüne 3 mü?..33 mü?..333 mü?..
bana sanki 33 müş gibi gelir...pes etmeyip bu capon'ları "hek"leyeceğiz vesselam...
ilk beklentim benim super ing bilen kardeşimin (ki Allah'tan yemyeşil dağlar arasında yaşadığından...yaz da seyirttiğinden illaki bi yakın da buralara düşer)yollarını gözleyeceğim
ki eminim yurt dışı aşna-fişne de bi kartı vardır...ki herifçioğlu yeşillik olsun diye şu menşşuur
"KPPS"ye giriyo ...%99.99..sonuca itiraz ediyo..olamaz diye...1 sorunuz yanlış hesabı...
sonuç bi koskoca "KPPS" dallama heyetinin sorusu yanlış...öylesi..yani..
Zaten "TSK"da bu çocuğu ABD'ye en iyi 10 adamının ya 1.si ya da 2. si olarak göndermişti...
sanıyorum 1.siydi ...yani havada karada capon'ların şansı yoohh...
Bu arada ben kime ne yazıyodum arkadaş,haberi olan varmı? daldık capon'lara kamikaze olduk
Sevgili Yiğitguç sonuçta bende bu "4780" yok ....sen bana gönderirsen elimden geleni yaparım
sen bana sadece katlettiğin kart'ta dahil(ki madem ondan memnundun...aynısını uygulamak
açısından)tüm 4780'leri gönder ben sana hepsinin seceresini yazarım ..bilemiyorum ama o an
içimden ne geçerse daha türkçe'si ne içime sinerse belki bi uzay montajı,belki bi yeni kart ki
belki her ikisi birden....(kart derken ben dinozor olduğum için [ve senin de sanıyorum pek bi
acil çözüm istemeni de göz önüne alaraktan] herhangi bir PC programıyla kart çizmeyi bilmem
ben baba'dan kalma desem ...o kadar da değil ama 0.2-0.3mm rapido'larla aydınger üzerine
işi bilenlere olmamış diyemeyecekleri kadar da iyi kart çizimleri yapabilirim(ki ideali bu aydın
geri,tre film denilen bi [80'ler de bi iki tane basmışlığım vardı]film'e aktarmaktır,da bu iş çok
bi zahmetin yanı sıra size karanlık oda olarak da geri döner...en kolayı aydınger çizimini
alttan bi 8w gibi ışık üzerine yatırıp çizimin üstünden bi iki defa daha giderek koyulaştırma işlemi yapıp tabiri caizse kapkara ışık geçirmeyen bi "tre film"(ki konuşulanı söylüyorum...
bunun açılımını bilmiyorum ama Sevgili Dr belki bilir Ankara "ulus" heykelin sağ tarafından bü-
yük bi pasajın zemininde, küçük
bi dükkan'dan o fi tarihlerinde bu tre filmi...yardımcı malzemeleri..vs..vs tedarik etmişliğim
vardı)haline getirip "POZİTİV 20" denilen ışığa duyarlı bi spreyle oldukça hassas basılabilecek
hale getirirsiniz,tıpkı olmasa da bi nevi serigrafi gibi onlarca yüzlerce kart basılabilir..neyse
gelemediğimiz sade de gelirsek en kestirmeside"baskılı devre kalemi" denilen kalem ile elinizle
hüneriniz ile (asit'ten etkilenmeyen bi özelliği olan)bu boyayı kart üzerine çiziktirirsiniz...
sonuçta çok düzgün,çok estetik, olmasa da iş görecek bi kart'ınız yani elektronikçi ifadesiyle
bi baskılı devreniz,olur...bana kartını gönder derken işçilik azalacağından o kart'ı kopyalayıp
(ama öyle,ama şöyle)bi baskılı devre kalemiyle de kart basarım belki de...bilemiyorum..
Bu kadar yazdık bi virgül mü..noktamı koysam...geçen de yazdım..bi kamyon "not defteri 'ni" unuttum...bi ön izleme tuşladım herşey sıfır....
...aynen yutuyo...not defter'inden kopyala yapıştır bunu göndereyim de sonrası"Allah Kerim"..

eğlenceli yazınızı yüzümde gülümseme ile birlikte okudum.lm4780 alırken hiç zorlanmadığımı belirtmek isterim.üstelik kullanıcı adı ile kredi kartındaki isim farklı idi.neyse elimde 1'i sağlam 3'ü nün akibeti belirsiz toplam 4 entegre var.yapacak arkadaşa hepsini yollayacağım.akibeti belirsiz entegreler çalışıyorsa da hediyem olsun.peki diğer devre elemanlarını bulunduğunuz yerden temin edebilecekmisiniz?bendeki kartı üzerindeki parçalarla beraber yollarım sorun değil ama yeni amplimin tüm parçaları sıfır olsun istiyorum.
yigitguc
DIY Audio Fanatiği

İl: ordu

Okunmamış iletigönderen e154 » 19 May 2009, 14:47

yigitguc yazdı:

buradaki vatandaş harika iş çıkarmış.aynısı yapılabilir mi acep?

ustalık ister, sabır ister, göz ister, ölçü ister.
e154
DIY Audio Gurusu

İl: Ankara
Meslek: Elektrik Teknikeri

Okunmamış iletigönderen e154 » 19 May 2009, 20:12

DSC01913.JPG

kendi 4780 nim tabii bu hale gelmesi 2 senede oldu. yani çok defa geliştirmler yapıldı.
e154
DIY Audio Gurusu

Okunmamış iletigönderen yigitguc » 19 May 2009, 22:23

e154 yazdı:
DSC01913.JPG

kendi 4780 nim tabii bu hale gelmesi 2 senede oldu. yani çok defa geliştirmler yapıldı.

sizin de ellerinize sağlık pek şık görünüyor..
yigitguc
DIY Audio Fanatiği

Okunmamış iletigönderen Dinozor » 20 May 2009, 00:55

"e 154" kardeşimiz özetlemiş mevzuyu...ustalık,sabır,göz,ölçü...bi de rahat dingin bi kafayı da
eklemek gerekir..tıpkı bu Mark amcam'lar gibi..Elin gavuru rahat,$'lar keş..keş..cukka...biz
Türk'lerin ise çoğunluğu karı tuz, bebe muz,çocuk kurs,kira cıss,..vs..vs..gaile'lerin bini bi para
(velev ki de kişi başı gayri safii milli hasıla...10000$'a..???? ulaşıp kasıla dururken)kafa olmuş
angil,dingil...masanın başına çöreklenip de ulan bu gün de şu "4780" 'i feza'ya...götürüp de
uzay'a montaşşlasam demek her zaman ne mümkün ?, na mümkün...nah..hah..hah mümkün..
Olaki...zaman ,zaman masanız ahanda böyle boş (bak da gör!!!foto)...gaile de feza'ya şey it-
tirmiş...seyirttirmiş...kafada boş ve de hoş.....uzuncası...
Artık...."Ordu'dan ilk hedefiniz Karadeniz....Ereğli...." direktifini "Do"..dan mı?..doğrudan
mı mırıldanırsınız? mefta'ya bilemiyceğim..sevgili "Öğretmenim" de.. D.. sii..
Bi an evvel ....bu masa perşembe pazarı'na dönmeden..kafada noktan..moktan..,haktan gibi sirius'larda yeşil...yeşil...ucube'lerle teşviki-mesai'ye bulaşmadan biz bi uzay turu yapabiliriz ki
bu uzay işi .. o kadar da "at ilen ...deve'de deeldir" ..olsa olsa..bi midilli...o bile fazla iri kaçar
Dahası bu işe"kalbim de pek bi kırılmıştır" desem yeri..Baş Öğretmenin kemiklerini sızlatmanın
alemi de yok....Elin gavuru Mark yapmış...eeee...Ben dahil bu işi daha iyi yapabilecek ...
dahası o mark'a değil dudak ısırttırmak....neyse ...sinir... sinir.. yapabilecek bi kamyon
olmasa da 4-5 kişi tanırım.....bunca gaile'lerine rağmen...ki ne benim ne de sizlerin "TC"
genelinde tanımadığımız bi çok kalbur üstü cevherler olduğundan da şüphem yoohtuuurr...
Tamam..güzel bi işçilik yapmış gavur amcam..ama bunu abartmanında alemi yok...gerçi bu
yorumu sırf bu başlık için deel, şimdiye kadar bu sitede genel bi "bu uzay montajı da bi zor bi
zor"..gibisi edindiğim izlenim üzerine yapıyorum .....
Bu arada bu "gavur" kelimesine de bi açıklık getirmek lazımdır ki...Dede'lerimiz malum...
savaş..Allah savaş..çok bi zor dönemler...bu gavur kelimesi de sanıyorum İstiklal savaşı dönem
lerin de halkın türettiği bi (ki o dönemler..dillere pelesenk..tıpkı şimdi ki "kol bastı" da...bu
"gavur" ev basıyoo şerefsiz...)isyan cümlesi...gibi ama ilk anda kafalara bi "gayr-i müslim"
hissi veren bu cümlenin açılımını geçenlerde bi uzman döktürdüydü...o da efendi, asil Türk milleti...emperyalist,işgalci,inbe'leri böyle çığrıştırıyoomuş..bu açıdan mark efendi de ister
kırılır, ister darılır emme bu cümle de...bi aşağılama..bi şu,bi bu yok neyse "O"...yarası olan...
vesselam...
bi ... , ..koyup elimizdeki yeni parçalara gelirsek....Sevgili yiğit..
Şimdi bu kalbur üstü denilmesi gereken bi meret olan sizin bu aşk-ı mefta "4780" için (National
"overture" diye bi cümle şey ettirmekte ki eminim öyledir...ben "1875"ile epey muhatap olunca)
doğal olarak bi film direnç..bi "low esr" bi.."mkp"..kondansatör gibi..kalbur üstü elemanlar
kullanmanın dayanılmaz bi zorunluluk olduğunu Sevgili Dr'un yorumlarından benim çok okumuşluğum var da...siz de okuyun isterseniz...
Şu an, ne eleman değerleri,ne şu,ne bu,hiç bi şeycikler bilmediğim için (ki devreyi..seninkinin
aynısı mı yapcez...bu site de uygulananımı..ya da national data'sına göre mi yapacağımız bi..?????...gerçi çok çok da bi iri kıyım..farklar da yoktur sanırım)net bişeyler söyleyemesem de
direnç'ler şayet elimde varsa metal film ..yoksa bile Dr'un match..dediği şekilde seçmece ..
yapmam sorun deel.."mkp" işi de sorun olmaz sanırım...ama iş "low esr" ye gelince..belki bende vardır ..belki yoktur ancak bu da senin mefta'nın seni tatmin etmeyeceği anlamına da
gelmez...ki.."O" normal fiber kart için de low esr...mkp...cümleleri..bana komik gelmektedir..
yani o kart ile bu direnç,kondansatör...cümleleri...bence kel alakadır..balık hesabı..baştan..
dolayısıyla..bu meftadan ..bu aşk ise söz konusu olan.... hiç öteyi kurcalamasak derim...
ki ..sen ..mekan .."Ordu" rutubet süper...bu kart da fiber..süngerdir,sünger..cümle deel ,cümleler biter.. .şimdilik de olsa bende gider...
Dinozor
DIY Audio Gurusu

İl: Kdz.Ereğli/Zonguldak
Meslek: Elektrik-Elektronik

Okunmamış iletigönderen e_cag » 20 May 2009, 01:11

Gavur lafının aslı kökü eskisi küffar. Küfreden demek. çoğulu da bildiğiniz kafir. Gayrımüslimlerin tamamına Osmanlı'da verilen ad yanılmıyorsam.

4780 işine gelince, İbrahim Hocam, entegre getirtmenize yardımcı olmaktan mutlu olurum arzu ederseniz.

PCB konusunda yardımcı olmaya da çalışabilirim isteyenlere müsait olduğum bir zamanda ki ihtiyaç hasıl olursa bu haftasouna kadar basmış olabilirim.
Yaptım yaptım kutulayamadım.
Kullanıcı avatarı
e_cag
DIY Audio Gurusu

İl: İstanbul
Meslek: Kimyager

Reklamlar

Okunmamış iletigönderen Dinozor » 20 May 2009, 01:37

Bi cümle de benim bu "sample" macerasında platonik takıntım "3875" idi...ki 1adedi 8.3 $..
gibiyken...5 adedine "13.73"$ gibi akıllara zarar...kel alaka bi fiyat şeyttiriyodu...caponlar..
ki bu "3875" i de Sevgili Dr..bu bücür sakura..makura..örnekleriynen..."4780"nin "ATA"sı demiş
idiydi de...ben de malum "Dinozor" olunca bi Ata özlemi ki ..sormayın..gitsin...kan çekiyooo
işte ATA'ya...vesselam...
Foto'yu unutunca bu cümleleri de gönderelim dedim aklıma gelmiş iken..
Eklentiler
f 002.jpg
Dinozor
DIY Audio Gurusu

Okunmamış iletigönderen e154 » 20 May 2009, 02:35

monitörün üsütündeki PC kasasımı?
e154
DIY Audio Gurusu

Okunmamış iletigönderen Dinozor » 20 May 2009, 03:23

aynen öyle..Sevgili Erhan..bu merti de hak ettiği yere sokuşturamadık vesselam..
Sevgili Emin'e de biraz önce bi kamyon yazdım....yazdım...site'nin yutmasına önlemi "not defteri" ile geçiştiriyodum...bu muşt "pc" son bi iki ay'dır birden kapanıyoo kitapsız...
ben de pek kaale almıyo idim ..birader'e şu na"format" hesabı ama bu akşam ..ki gider ayak bu
inbelik beni tırlattı...artık Allah'ın emri oldu bu iş ...
Son cümle Sevgili Emin'e olsun...
Hasta'ya ilaç sorulur mu..sevgili Emin?
dahası "abazan'a hesabı" oluyooo...ilgine Teşekkürler detayı yarın yazma umudu ile hoşca kalın
iyi sabahlar ola...
Dinozor
DIY Audio Gurusu

Okunmamış iletigönderen yigitguc » 20 May 2009, 12:59

Dinozor yazdı:"e 154" kardeşimiz özetlemiş mevzuyu...ustalık,sabır,göz,ölçü...bi de rahat dingin bi kafayı da
eklemek gerekir..tıpkı bu Mark amcam'lar gibi..Elin gavuru rahat,$'lar keş..keş..cukka...biz
Türk'lerin ise çoğunluğu karı tuz, bebe muz,çocuk kurs,kira cıss,..vs..vs..gaile'lerin bini bi para
(velev ki de kişi başı gayri safii milli hasıla...10000$'a..???? ulaşıp kasıla dururken)kafa olmuş
angil,dingil...masanın başına çöreklenip de ulan bu gün de şu "4780" 'i feza'ya...götürüp de
uzay'a montaşşlasam demek her zaman ne mümkün ?, na mümkün...nah..hah..hah mümkün..
Olaki...zaman ,zaman masanız ahanda böyle boş (bak da gör!!!foto)...gaile de feza'ya şey it-
tirmiş...seyirttirmiş...kafada boş ve de hoş.....uzuncası...
Artık...."Ordu'dan ilk hedefiniz Karadeniz....Ereğli...." direktifini "Do"..dan mı?..doğrudan
mı mırıldanırsınız? mefta'ya bilemiyceğim..sevgili "Öğretmenim" de.. D.. sii..
Bi an evvel ....bu masa perşembe pazarı'na dönmeden..kafada noktan..moktan..,haktan gibi sirius'larda yeşil...yeşil...ucube'lerle teşviki-mesai'ye bulaşmadan biz bi uzay turu yapabiliriz ki
bu uzay işi .. o kadar da "at ilen ...deve'de deeldir" ..olsa olsa..bi midilli...o bile fazla iri kaçar
Dahası bu işe"kalbim de pek bi kırılmıştır" desem yeri..Baş Öğretmenin kemiklerini sızlatmanın
alemi de yok....Elin gavuru Mark yapmış...eeee...Ben dahil bu işi daha iyi yapabilecek ...
dahası o mark'a değil dudak ısırttırmak....neyse ...sinir... sinir.. yapabilecek bi kamyon
olmasa da 4-5 kişi tanırım.....bunca gaile'lerine rağmen...ki ne benim ne de sizlerin "TC"
genelinde tanımadığımız bi çok kalbur üstü cevherler olduğundan da şüphem yoohtuuurr...
Tamam..güzel bi işçilik yapmış gavur amcam..ama bunu abartmanında alemi yok...gerçi bu
yorumu sırf bu başlık için deel, şimdiye kadar bu sitede genel bi "bu uzay montajı da bi zor bi
zor"..gibisi edindiğim izlenim üzerine yapıyorum .....
Bu arada bu "gavur" kelimesine de bi açıklık getirmek lazımdır ki...Dede'lerimiz malum...
savaş..Allah savaş..çok bi zor dönemler...bu gavur kelimesi de sanıyorum İstiklal savaşı dönem
lerin de halkın türettiği bi (ki o dönemler..dillere pelesenk..tıpkı şimdi ki "kol bastı" da...bu
"gavur" ev basıyoo şerefsiz...)isyan cümlesi...gibi ama ilk anda kafalara bi "gayr-i müslim"
hissi veren bu cümlenin açılımını geçenlerde bi uzman döktürdüydü...o da efendi, asil Türk milleti...emperyalist,işgalci,inbe'leri böyle çığrıştırıyoomuş..bu açıdan mark efendi de ister
kırılır, ister darılır emme bu cümle de...bi aşağılama..bi şu,bi bu yok neyse "O"...yarası olan...
vesselam...
bi ... , ..koyup elimizdeki yeni parçalara gelirsek....Sevgili yiğit..
Şimdi bu kalbur üstü denilmesi gereken bi meret olan sizin bu aşk-ı mefta "4780" için (National
"overture" diye bi cümle şey ettirmekte ki eminim öyledir...ben "1875"ile epey muhatap olunca)
doğal olarak bi film direnç..bi "low esr" bi.."mkp"..kondansatör gibi..kalbur üstü elemanlar
kullanmanın dayanılmaz bi zorunluluk olduğunu Sevgili Dr'un yorumlarından benim çok okumuşluğum var da...siz de okuyun isterseniz...
Şu an, ne eleman değerleri,ne şu,ne bu,hiç bi şeycikler bilmediğim için (ki devreyi..seninkinin
aynısı mı yapcez...bu site de uygulananımı..ya da national data'sına göre mi yapacağımız bi..?????...gerçi çok çok da bi iri kıyım..farklar da yoktur sanırım)net bişeyler söyleyemesem de
direnç'ler şayet elimde varsa metal film ..yoksa bile Dr'un match..dediği şekilde seçmece ..
yapmam sorun deel.."mkp" işi de sorun olmaz sanırım...ama iş "low esr" ye gelince..belki bende vardır ..belki yoktur ancak bu da senin mefta'nın seni tatmin etmeyeceği anlamına da
gelmez...ki.."O" normal fiber kart için de low esr...mkp...cümleleri..bana komik gelmektedir..
yani o kart ile bu direnç,kondansatör...cümleleri...bence kel alakadır..balık hesabı..baştan..
dolayısıyla..bu meftadan ..bu aşk ise söz konusu olan.... hiç öteyi kurcalamasak derim...
ki ..sen ..mekan .."Ordu" rutubet süper...bu kart da fiber..süngerdir,sünger..cümle deel ,cümleler biter.. .şimdilik de olsa bende gider...

sevgili @dinazor,adresinizi bir öm yapıverin de bu işi bitirelim..
yigitguc
DIY Audio Fanatiği

ÖncekiSonraki

Entegreli Güç Yükselteçleri

• Bu konular da ilginizi çekebilir:
    Cevaplar
    Gösterim
    Son ileti

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Google [Bot] ve 1 misafir