Hocam çoğu konuda teknik bilgim yoktur, pratik bilgiler ve deneyim ile iş çözmeye çalışıyorum. Elimden geldiğince okuyup öğreniyorum ama henüz faz hakkında konuşacak kadar bilgim yok.
devirsefa yazdı:keşke yapabilsem ama en azından bu faz cevabında bir sorun olduğu kesin
Hocam çoğu konuda teknik bilgim yoktur, pratik bilgiler ve deneyim ile iş çözmeye çalışıyorum. Elimden geldiğince okuyup öğreniyorum ama henüz faz hakkında konuşacak kadar bilgim yok.

devirsefa yazdı:Faz sorunu şimdilik star grounding ile çözüldü..
Sevgili CHF, Asıl bunları boşver de şu amfinin orjinalini çözmeye çalışalım. Muhteşem değil mi! "De Lite Amplifier-Nelson Pass"
http://www.diyaudio.com/forums/diyaudio ... ifier.html
Çok basit ama şu lambayı bulamadım, alternatif de olur. Bugün RAS100'ün iki kanalını üst üste koyup bir de fan bağladım, inanır mısın oda sıcaklığında çalışıyor. Fan bu kadar etkili ise, rahatlıkla 1A-2A arası bias ile çalıştırabilirim bu transistörleri. RAS100'ün bias ayarı çok meşakatli anlaşılan, zaten uğraşsak bile değer mi belli değil. De Lite Amplifier muhteşem ama tek sorun şu lambalar... 120volt 300watt lambayı nerden bulalım..
Transistör/MOSFET Güç Yükselteçleri
Bu forumu görüntüleyenler: Google [Bot] ve 1 misafir