Malzeme olarak ciddiye alınacak bir rakam ortaya çıkacağını sanmam. Bilemedin 50-60 YTL dir.. Yalnız besleme trafosunun sanırım özel olarak sarılması gerekecektir. Onun dışında da çok spesifik bir malzeme yok zaten..
Amplinin özelliklerine gelince, ilk bakışta garip bir dizayn gibi gelmişti ama inceledikçe Class A bias edilmiş single end yapıda olduğunu farkettim. Ayrıca çıkış swingi çok yüksek olduğu için DC offseti engellemek için DC servo kullanılmış. Kısacası benim projeler kısmındaki Class A kulaklık amplisinin uzaktan yakını olur.
Çıkış katı ana besleme kaynağı +400v ve MOSFET lerin bias referansı -15v olduğuna göre sistemin maksimum verebileceği çıkış 400v dur. Bunun RMS değeri ise 283v eder. Ve evet çıkış gücü olarak senin elindeki amplifikatörle eşdeğerdir. Eskisinin gücü yetiyorsa bu da yeter.
Diğer yandan bu da DC kuplajlı, yani sinyal hattı üzerinde herhangi bir kondansatör yok. Bazı kendini bilmezler aksini iddia etse de sinyal hattında en ideal kondansatör hiç olmayandır.
Neyse bi bak bakalım duruma. Elektronikçi değilsen, forumdan bi arkadaş montaj vs konularında sana yardımcı olacaktır eminim, benim yardımım teori kısmında sözkonusu çünkü
Kolay gelsin.