Odyofilite ve kadınlar.

Serbest Kürsü » Ondan bundan şundan...

Cevap: Odyofilite ve kadınlar.

Okunmamış iletigönderen drhardware » 06 Tem 2009, 13:02

O vakit ŞOVENİST olasım geldi.
Gerçi biraz genel bi terim o ama....
Kullanıcı avatarı
drhardware
Eski Site Sorumlusu

İl: Ankara

Okunmamış iletigönderen hoparlör » 06 Tem 2009, 17:34

drhardware yazdı:O vakit ŞOVENİST olasım geldi.
Gerçi biraz genel bi terim o ama....

Mekanik becerisi homo-erectus ile homo-habilis arasında olan dişi ırkın çene kapasitesinin nasıl olup da her birey için istisnasız ordinaryus profesör seviyesinde olduğu, halen felsefenin temel sorunlarından biridir.
BEN

İddia ederim ki Sultanahmet'te dikili Mısır'dan gelme dikiltaş üzerinde hiyeroglif felan neyse, aynen böyle bir şey yazıyordur :D

Koptum bu lafa Dr. :lol:
hoparlör
DIY Audio Gurusu

İl: İstanbul

Okunmamış iletigönderen drhardware » 06 Tem 2009, 17:59

Ben de ordan arakladım zaten çaktırma :D
Kullanıcı avatarı
drhardware
Eski Site Sorumlusu

Okunmamış iletigönderen TDA7294 » 06 Tem 2009, 21:57

Dhardware bu avatarınızdaki mesajı aldım da bir öncekinde mesaj neydi . :P
Kullanıcı avatarı
TDA7294
DIY Audio Gurusu

İl: Zonguldak-Aksaray
Meslek: Öğrenci

Okunmamış iletigönderen Ersoy » 10 Tem 2009, 12:25

Yaw.

Öylede işte. Onlarsızda olmuyor. Biran düşünün bu dişilerin dünyada olmadıklarını. Gezegendeki yarattıkları farklılık yada kaos sayesinde dönüyor bu dünya.

Uzun saatler boyunca müzik dinlerim. Bazen tekbaşıma dinlemektense paylaşmak isterin o hazzı. Bir kadehte eşim için hazırlarım, sevdiği cipsi de alır sehpada hazır ederim. Hadi beraber dinleyelim derim. Sevinir, katılır. Üçüncu parçadan sonra uzanır, kitabını eline alır, okur. Dinlemeye devam eder müziği. Ama benim dinlediğim gibi değil. Oda öyle işte. Ancak bukadar.

Geçenlerde, artık hoparlörlerimi değiştirmek istediğimi söyledim. Bunlar yetmiyormu? dedi. Neyse almak istediklerimi göterdim. Şeklini ve rengini beğendi (usher BE-10) Fiyatını sordu. Söyledim. Almayı düşündüğümüz araziyi hatırlattı hemen ve sohbet sona erdi. İki gün sürdü havadaki sıkıntı. Konu kapandı otomatik. :D

Konu başlığı nı değiştirelim

KADINLARIN ODYOFİLİTEYE ETKİSİ. :lol:
Kainat, düşünceleri değil, hareketleri alkışlar.
Ersoy
DIY Audio Gurusu

Okunmamış iletigönderen the_cantan » 10 Tem 2009, 12:39

Benim de derdim bu işte. :D diğer yandan kadınların daha kapasiteli olduıklarını varsayalım -bu lafı marie curie duysa dön dönerdi herhalde- amazon gibi yaratıklara dönüşler. keskin, bıçkın, huyu berbat erkekleri ezen ki ortlama kadınlar bir çok bakımdan erkekden daha iyi. diğer yandan aşırı hassastır; algıları da bu bakımdan gelişmiş ve uyanıktır.korkunç empati yenetekleri havayı, suyu, psikoloji, davranışı inanılmaz algılar.çeneleride o yüzden konuşacak çok şey bulur diğer yandan bir özdeyişle
dünyanın en zeki kadını bir erkeğin yanında gerizekalılaşabilir.-ör. var valla. V.Tabanları hocası sümüklü tar. hoc. yanında dağılırdı. :lol: :lol: - .işimizede geliyor diğer yandan böylesi tercihim(tercihe ne mahal) olur. :D
Kullanıcı avatarı
the_cantan
DIY Audio Gurusu

Reklamlar

Okunmamış iletigönderen drhardware » 10 Tem 2009, 12:45

Evet... Bildiğin gibi ona kısaca WAF deniyor dünya genelinde!
Esasen;
Kadınlar odyofiliteye bir engel midir değil midir?
Sorusuna kadar gidiyor netice... Katkıları konusunda herhangi bir şüphem yok zaten.
Hadi bi örnek de benden; eşim çok müzik dinler, özellikle de klasik müzik. Belki de çocukluğundan beri klasik dinlemiştir, bir sürü klasik albümü ve bestecilerle ilgili kitapları vardır. Evimde en az 4 tane audio grade amplifikatör ve iki adet kaliteli kaynak vardır. Fena sayılmayacak kalitede ve görece şık sayılabilecek hoparlörlerim de işin cabası! Ama eşim nerede ve nasıl dinler şu klasik müziklerini bilir misiniz? Mutfaktaki 150 TL lik Philips boombox da! Üstelik dinlerken yemek yapar ya da kitap okur.. Hepsi bu!
Kullanıcı avatarı
drhardware
Eski Site Sorumlusu

Okunmamış iletigönderen hoparlör » 10 Tem 2009, 13:25

Ersoy yazdı:Yaw.
Geçenlerde, artık hoparlörlerimi değiştirmek istediğimi söyledim. Bunlar yetmiyormu? dedi. Neyse almak istediklerimi göterdim. Şeklini ve rengini beğendi (usher BE-10) Fiyatını sordu. Söyledim. Almayı düşündüğümüz araziyi hatırlattı hemen ve sohbet sona erdi. İki gün sürdü havadaki sıkıntı. Konu kapandı otomatik. :D

Üzülme Ersoy, ben sana daha iyisini yaparım.:) Hem o kadar para da vermek zorunda kalmazsın, sen yeter ki mobilyaların tipini rengini söyle, hatta bir camekanlı büfe tasarımım var, hem çanak çömlek dizeceksin hem de subwoofer olacak. Arada bir-iki abrdak kırılsa da genelde sevmediğin her tabak çanağı imha etme şansın da var.

Bir de yer döşemesine gömülü tasarımım var, tablo şeklinde mid ve tiz yaklaşımım da. Koltuklar da fena iş görmüyorlar ama o eski klasik koltuklar daha iyi olabilirdi.

Valla artık bir saatten sonra kadınlar mı odyofilite mi konusuna geliyor ve insan acaba bu yüzden mi çok eşlilik iyi birşey diye sormak istiyor :)
hoparlör
DIY Audio Gurusu

Okunmamış iletigönderen hoparlör » 10 Tem 2009, 13:30

Onlara müzik sadece evrenin tılsımlı tınılarını hatırlatıp gerçek müziği yakalayacakları birer araç, bizim gibi sesi değil müikğin ruhunu algılıyorlar çünkü :)

Biz amaca değil araca yükleniyoruz, gittiğimiz yer değil sürdüğümüz araç önemli değil mi? :)

Biz bir davete gideriz, giyiniriz tamam, onalr 5 saat hazırlanır, günler öncesinden ne giyeceklerini tasarlamakla meşgul olurlar. Araç olur amaç...

Bu mahlukatları sevelim koruyalım ama müzik sistemimizden uzak tutalım.:)

drhardware yazdı:Evet... Bildiğin gibi ona kısaca WAF deniyor dünya genelinde!
Esasen;
Kadınlar odyofiliteye bir engel midir değil midir?
Sorusuna kadar gidiyor netice... Katkıları konusunda herhangi bir şüphem yok zaten.
Hadi bi örnek de benden; eşim çok müzik dinler, özellikle de klasik müzik. Belki de çocukluğundan beri klasik dinlemiştir, bir sürü klasik albümü ve bestecilerle ilgili kitapları vardır. Evimde en az 4 tane audio grade amplifikatör ve iki adet kaliteli kaynak vardır. Fena sayılmayacak kalitede ve görece şık sayılabilecek hoparlörlerim de işin cabası! Ama eşim nerede ve nasıl dinler şu klasik müziklerini bilir misiniz? Mutfaktaki 150 TL lik Philips boombox da! Üstelik dinlerken yemek yapar ya da kitap okur.. Hepsi bu!
hoparlör
DIY Audio Gurusu

Okunmamış iletigönderen drhardware » 10 Tem 2009, 13:45

Amin..
Kullanıcı avatarı
drhardware
Eski Site Sorumlusu

ÖncekiSonraki

Serbest Kürsü