10 Kasım

Serbest Kürsü » Ondan bundan şundan...

10 Kasım

Okunmamış iletigönderen N5K3G » 10 Kas 2009, 23:13

Saat 9’u 5 dakika 3 saniye geçe!
Matem günü değildir...
Doğru.
*
Yeniden doğduğu gündür...
Her sene yeniden.
*
Malum şahıs, ABD ziyaretinde Obama’yla sohbet ederken, laf dönmüş dolaşmış, genetiği değiştirilmiş organizma teknolojisine gelmiş; Obama gururla, “Bu konuda öyle ilerledik ki, neredeyse ölüyü bile diriltebilecek hale geldik” demiş... Bizimki altta kalır mı, “Bizim çalışmalarımız da müspet neticeler vermeye başladı” demiş, “Biz de DNA’larında oynayarak, 100 metreyi 3 saniyede koşan sporcular yetiştirebiliyoruz artık!”
*
Gel zaman git zaman, Obama iadeyi ziyarete gelmiş, “100 metreyi 3 saniyede koşanları” görmek istemiş... Bizimkini ter basmış tabii, “N’apacağız, rezil olduk” demeye başlamış... Ki, o sırada cingöz bir danışman devreye girmiş, “Sıkmayın canınızı efendim” demiş, “Hazır bugün
10 Kasım... Obama’yı Anıtkabir’e götürelim, Atatürk’ü diriltmesini isteyelim... Diriltemezse dünyaya rezil
olur, diriltirse, siz zaten 100 metreyi 3 saniyede koşarsınız!”
*
Atatürk’ü 29 Ekim’de pastadan çıkarmıştı bu arkadaşlar... İster misin bugün de mozoleden çıksın

Yılmaz ÖZDİL
10Kasım2009
Kıvanç GÜMÜŞLER
N5K3G
Yeni Üye

İl: Rize
Meslek: İşletmeci

Ynt: 10 Kasım

Okunmamış iletigönderen miriel » 11 Kas 2009, 03:53

Saygıyla Ulu Önderimizi anıyorum.ALLAHTAN rahmet diliyorum.
İnanç GÜMÜŞLER
Kullanıcı avatarı
miriel
DIY Audio Gurusu

İl: RİZE
Meslek: Makina Mühendisi

Okunmamış iletigönderen e_cag » 11 Kas 2009, 09:08

N5K3G yazdı: Atatürk’ü 29 Ekim’de pastadan çıkarmıştı bu arkadaşlar... İster misin bugün de mozoleden çıksın

Dilerim bu millet içinden bir Atatürk daha çıkarır, en kısa zamanda. Ruhu şadolsun.
Yaptım yaptım kutulayamadım.
Kullanıcı avatarı
e_cag
DIY Audio Gurusu

İl: İstanbul
Meslek: Kimyager

Okunmamış iletigönderen Zagor » 11 Kas 2009, 13:21

' En azılı düşmanlarımızın ağzına '' Her yüzyıl bir DEHA yetiştirir. Ne kötü şanzımız varmış ki; o deha Türk Milletinin İçinden çıkmış ve karşımızda yer almıştır. '' Sözünü takan insan için söylenilecek çok şey vardır elbet. Lakin sadece bazı günlerde onu aklına getiren şahsiyetlerin karşısında; onu ve fikirlerini yüreğinin ve beyninin merkezi olarak hisseden kişiler olarak bir daha onun adını fikirlerimize yol gösterici olarak adadık. Türkiyenin başı sağolsun. Umarım birazcık olsa bile onu yaşayan,yaşatan liderler çıkar. Unutmamak ve unutturmamak dileğiyle... M.Kemal ATATÜRK.
Mazeretim var, asabiyim ben.
Kullanıcı avatarı
Zagor
DIY Audio Fanatiği

İl: Antalya

Serbest Kürsü

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Google [Bot] ve 0 misafir