Digi-Key'den katalog

Serbest Kürsü » Ondan bundan şundan...

Digi-Key'den katalog

Okunmamış iletigönderen TDA7294 » 06 May 2009, 02:04

Digi-key den katalog istemiştim yalandan :D onlar da gönderdi.
Katalog 2 bin küsür sayfa haliyle 1-2 kg kadar ağır. Yahu sen bunu bedava gönderiyosun da 30-40 Gr. entegreden niye bu kadar gönderim ücreti alıyorsun anlamış değilim. :evil:

Resim
Kullanıcı avatarı
TDA7294
DIY Audio Gurusu

İl: Zonguldak-Aksaray
Meslek: Öğrenci

Cevap: Digi-Key'den katalog

Okunmamış iletigönderen dhan000 » 06 May 2009, 11:01

kaz gelecek yerden tavuk esirgemiyorlar.. :D :D :D
dhan000
DIY Audio Fanatiği

İl: adana

Cevap: Digi-Key'den katalog

Okunmamış iletigönderen Dinozor » 07 May 2009, 23:54

Aynen öyle..."tilki-civciv"
Bakın bende fi tarihinde Allah bilir neyi kafaya takıp da bulamamış...
"Erdemir" 'den mühendis bi arkadaştan aldığım adrese TDA kardeşim gibi yalandan bi istek'te bulunmuş (gerçi bu Ankara
...ne derler..dist..aracılığıyla da olsa 2-3 gün sonra beleş gelince çok şaşırmıştım...bu ağır silahı görünce..
bu da net 1800 sayfa ind..falan 2000 gibi ..genel olarak elektronik gibi görünmekle beraber,her telden çalıyo desek yeridir..
Aklınıza ne gelirse yok yok...(pardon bi tek o ahlaka mugaay..haricinde)teleskobik anten hesabı,iç içe giren merdiveninden tutun ,kontaktör'e gidin,neon'dan girin..,xenon'a çıkın,Lab ekipmanından girin,dişliden çıkın...vs..vs..
Kısaca'sı çok çok yararlı olduğu fikrindeyim bu tür katalog'ların..Bazı arkadaşların aklından bu "int"ortamında ne gerek var diye
geçtiğine eminim...de...de si bence öyle değil bu tür el altı kaynaklar (üstelik beleş) bi anda çözüm olabiliyor kanımca..
en azından bi fikir verip sizlerin önünüzü açıyor..
Ki ben "int"den bişeye ulaşmaya çalışınca karşıma 788.564 gibi bi veri çıkınca hass..hangi birinden hangi doğruya nasıl
gitcez be kardeşim demeden edemiyorum..
Son söz bence bu tür katalogları temin etmenizde büyük yarar var....hele İngilazcanız...varsa ne duruyosunuz... para..mara da istemiyo bu tilki'ler...
Eklentiler
rs 002.jpg
rs 001.jpg
Dinozor
DIY Audio Gurusu

İl: Kdz.Ereğli/Zonguldak
Meslek: Elektrik-Elektronik

Serbest Kürsü

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Google [Bot] ve 0 misafir