Ersoy yazdı:Arkadaşlar.
Lm3875 lerin ikisinide yakmış bulunuyorum. Deyim yerinde ise tam anlamıyla benim eşşekliğim![]()
Montaj sırasında biranlık dalgınlıkla, pozitif besleme ucuna 220v değdirdim. Zos. Regülede uçmuştu. O nu hallettim. Ama şu an 2 adet lm 3875 e ihtiyaç var.
Beşli numunelerden birer tane artan varsa bana yollayabilirmi acaba?
Eminde birtane var galiba. Birtane daha lazım. Yardım lütfennn...
Ersoy yazdı:Evet Gökhancım. Haklısın.
Ben buaralar biraz dalgın kafayla geziniyorum. Malum Ekonomik kiriz herkezi etkiliyor.![]()
Teklifine çok teşekkür ederim. Senin takımı bozmayayım. Beş adet olarak gelen arkadaşlardan bir tane artan vardır diye düşünüyorum. Emin arkadaşımızdan birtane geliyor, birtane daha çıkarsa eğer süper olacak.
Hazardan çıkar belki ?

Ersoy yazdı:Evet Gökhancım. Haklısın.
Ben buaralar biraz dalgın kafayla geziniyorum. Malum Ekonomik kiriz herkezi etkiliyor.![]()
Teklifine çok teşekkür ederim. Senin takımı bozmayayım. Beş adet olarak gelen arkadaşlardan bir tane artan vardır diye düşünüyorum. Emin arkadaşımızdan birtane geliyor, birtane daha çıkarsa eğer süper olacak.
Hazardan çıkar belki ?
supernova yazdı:ayrıntılı cevp için teşekkürler dr.öncelikle 100 mf eksik değil dediğim gibi ilk verdim siparişim ve acele ettim verrken boyutları göz önünde bulundurmadan.bu yüzden kondansatörün biri kartın alt tarafındamultimetrede kartın +15 volt girişi ile regüledeki +15V çıkışına bağladım.ırf510 larda problem olması düşük ihtimal.çünkü bütün malzemeleri aynı yerden sipariş verdim.ıdss bandından kaynaklandığı aşikar bu bilgilerle.yeni parça alma ihtimalim olmadığından şimdi yapılması gereken iki kartından bias akımını aynı seviyeye (5.2) getirmekmi daha iyi yoksa diğeri 6 mA de kalsa sorun çıkarmı?yani iki karttaki akımlar aynı olmak zorundamıdır?..projeye yapacak arkadaşlar karta montaj yapmadan önce ilk önce 2sk170leri ölçmeliler demekki. hem orjinal olup olmadığını hemde ıdss bandını anlayabilmek için...bu arada elimde açıkta duran iki adet bas hop var ve onlarıda çok öncelerden yakmıştım.açıkcası onları bağlamayı hiç düşünmüyorum.bunların dışında başka hiç bişeyim yok.önmzdeki ay bose 301 leri almayı düşünüyorum
ozamna kadar yatıcak devre..
hoparlör yazdı:
Yahu National'dan 5 tane sample istedim, 40 dolar dediler??
Üstelik sonu edu.tr ile biten e-posta adresine?? Türkiye'ye mi gıcıklar yoksa akademik camia adamları söğüşledi mi acaba?
Bu forumu görüntüleyenler: Bing [Bot], Google [Bot] ve 0 misafir