Hazar yazdı:Kusura bakmayın yine yoğun dönemim, geç cevap verebiliyorum.
Dijital tarafın videosunu gördüm, elinize sağlık. Hangi versiyonun olduğunu ben de unuttum ama bir ara volume ramp-up/ramp-down özelliği eklemiştim. Bazen açılışta kırpışma yapabiliyordu. Onun haricinde normal gösterimde ekran tarama hızı 40Hz civarı idi sanırım.
Sitedeki analog kart zaten DC kuplajlı. Girişte herhangi bir kapasitör yok. (47p kuplaj kapasitörü değil, RF filtresi gibi düşünebiliriz. Opsiyoneldir, bir güvenlik önlemidir. Takmadan denediğinizde sıkıntı çıkmıyorsa takmayabilirsiniz)
Bu haliyle ben DC offset sorunu yaşamadım, siz de bir deneyin, boşu boşuna sinyal yoluna kondansatör koymayalım
Elinize sağlık, kolay gelsin.
----
@siftery:
PGA2311 0.5dB hassasiyetle ayar yapabiliyor, 255 kademeli bir stepped attenuator gibi düşünebiliriz. Tabi farklı olarak bunun "amplifiye etme" özelliği de var (+31.5dB'a kadar)
Hazar bey,sitedekine ilave olarak ben kazancını arttırdım.sitedeki analog katta AV=1 . RF filtre kon. lerini zaten kullanıyorum.Merak ettiğim opampda feedback dirençleri kullandığım zaman kazanç AV=2 olduğunda bir sıkıntı yaşarmıyım.
Yani aşağıdaki gibi (preamp,rfb dirençlerini eklediğimde) cf ve cf1 (47u bipolar) eklemem gerekir mi,yoksa rfb drencini direk şaseye bağlasam sorun olmaz mı.

'' farklı olarak bunun "amplifiye etme" özelliği de var (+31.5dB'a kadar) '' demişsiniz,bu ;opamp da kazanç 1 olduğunda pga entegresinin oluşturduğu bir kazanç mı?