cevabınız için teşekkürler üstad, analogla ve yüksek voltajla ilgili pek tecrübem olmadığı için; ancak firmadaki ilgililerin desteğiyle ve biraz da şansla çalıştırabildim cihazı.
Ayrıca bir kaç saat aralıksız kullanım yapmama rağmen devrede veya dirençler üzerinde aşırı bir ısınma gözlemlemedim neredeyse stabil çalışıyor, sesle ilgili ise sadece sol kanalda önemsiz seviyede bir dip gürültüsü kaldı, galiba kondansatörlerle biraz daha oynamam gerekecek (yada lambalarla ilgili bir durum)
müsade ederseniz bu vesileyle aklıma takılan bir iki noktada fikrinizi sormak isterim,
1- cihazın kasa tasarımı tamamen kapalı olduğu için kasa içinde sıcaklığın yüksek olması durumu.
direnç ve lambaların sıcaklıklara karşı toleransı yüksek diye biliyorum ama yinede içeriyi soğutmak için bir çözüm aramak gerekli midir?
2- bildiğim kadarıyla lambalı sistemlerin besleme katında bir adet seri bağlı şok trafosu olur ancak bu cihazda bu elemana yer verilmemiş (şemada var devrede yok)acaba bu bir negatif durum mudur?
3- devrede sonradan jumper atılmış bazı noktalar gördüm (3. ve 4.resim) şemada ise bu noktaları göremediğimden bu jumper noktalarına 10 ohm 1watt direnç ekledim bir sorun olursa en azından dirençler yansın dedim doğru mu yaptım bilemedim.
şemayı ,revizyon öncesi resimleri ve son durumu içeren resimleri aşağıya ekledim, görüşmek üzere..
.jpg)