çok ilginç bir şekilde ucuz kondansatör kullanmayayım diye günlerce aradığım kondansatörleri tamda aradığım değerlerde modada eskiden elektronikçi olan bir amcada buldum
kondansatörlerin markası ELNA hiç duymadığım bir marka ancak amcanın anlattığına göre kaliteli bir markaymış, zaten kılıftaki yazıların düzgünlüğündende anlaşılıyor,
ama ilginçlikler bununla sınırlı değil bir heyecanla getirdim kondansatörleri yerlerine taktım yavaşça sesi açtım, evet detaylarda hissedilir bir şekilde artış vardı bu şekilde yarım saat kadar dinledikten sonra birden yine o azalıp geri gelen mid dengesizliği
Böle olmıycak diyerek amfiye giriştim ve hiç şüphelenmediğim (kanaldaki ses tamamen gidip gelmediği için) çıkış röleleri gözüme ilişti ,oturdum röleyide söktüm

ve evet kontaklar iyice kararmıştı kutsal phillips kontak spreyiyle iyice temizledikten sonra son bir nefesle amfiyi tekrar topladım ve sonuç mükemmel
crossoverle boşuna uğraştım belki ama azda olsa onunda sese katkısı oldu ,destekleriniz için hepinize sonsuz teşekkürler
edit: birde röle kontaklarındaki bir oksitlenmeden nasıl olurda sadece orta frekanslar geçmez alt ve üst frekanslar geçer onada aklım ermedi