Yurt dışından sample(numune) istemek

Entegreli Güç Yükselteçleri » Küçük ama çok etkili. Entegreli(tümdevreli) ses yükselteçleri ile alakalı soru(n)lar

Cevap: Karaköy

Okunmamış iletigönderen maystor » 15 Mar 2008, 14:44

hoparlör yazdı:
maystor yazdı:Sağol,fakat ben araştırdım ama orijinal diyebilceğim bir yer bulamadım.www.bluemavi.com var.oradakiler orijinalmidir acaba.

Karaköy'de Yılmazoğlu'nda var. Ben bir çift aldım ve orjinal olması gerekir, görsel olarak sorun bulamadım. Çok acil değilse bu hafta fırsattan istifade bir deneme yapmayı düşünüyorum.

Sonuçları yazarım, TDA7294'ler sahte çıkmadığına göre bunda da sorun olacağını zannetmem. bluemavi'den ise alışveriş yapmadım ama emin olma şansı yok. Piyasadan kimden alıp gönderdiklerini bilemiyoruz.

Sağol,çok acelesi yok,yani denemeni bekleyebilirim.
Kullanıcı avatarı
maystor
DIY Audio Gurusu

İl: istanbul
Meslek: makine otomasyonu

Okunmamış iletigönderen e_cag » 15 Mar 2008, 22:40

National'den 4 adet sample LM3886 getirttim iki hafta önce. 28 USD birkaç cent ödedim. Yerli fiyattan ucuza neredeyse. Sonra daha önce buradan aldıklarımla kontrol ettiğimde, bendekilerde de sorun olmadığı çıktı ortaya :D

Verdiğin adrese kadar geliyor, sonradan başka ödeme falan çıkmıyor ortaya. National'in bir huyu da aynı entegreden ikinci kez sample göndermemeleri. İlk ve son olan tek bir seferde en fazla 5 numune almak mümkün. Tabii başka e-mail, başka adres ile etrafından dolaşmak mümkün olabilir.

Edit: Ben şirket mailimi vermiştim. Tabii faaliyet alanımızın elektronikle ilgisi yok (İnşaat kimyasalları). National'in dediği - eğer yanlış anlamadıysam- istedikleri paranın numuneler için değil, kargo için olduğu.
Kullanıcı avatarı
e_cag
DIY Audio Gurusu

İl: İstanbul
Meslek: Kimyager

Okunmamış iletigönderen maystor » 16 Mar 2008, 00:03

e_cag yazdı:National'den 4 adet sample LM3886 getirttim iki hafta önce. 28 USD birkaç cent ödedim. Yerli fiyattan ucuza neredeyse. Sonra daha önce buradan aldıklarımla kontrol ettiğimde, bendekilerde de sorun olmadığı çıktı ortaya :D

Verdiğin adrese kadar geliyor, sonradan başka ödeme falan çıkmıyor ortaya. National'in bir huyu da aynı entegreden ikinci kez sample göndermemeleri. İlk ve son olan tek bir seferde en fazla 5 numune almak mümkün. Tabii başka e-mail, başka adres ile etrafından dolaşmak mümkün olabilir.

Edit: Ben şirket mailimi vermiştim. Tabii faaliyet alanımızın elektronikle ilgisi yok (İnşaat kimyasalları). National'in dediği - eğer yanlış anlamadıysam- istedikleri paranın numuneler için değil, kargo için olduğu.

Yorum için sağol.Bende sample olarak alma yolunu seçicem galiba.Bu arada ödemeyi ne ile yaptın.
Kullanıcı avatarı
maystor
DIY Audio Gurusu

Re

Okunmamış iletigönderen e_cag » 16 Mar 2008, 01:00

Kredi kartı ile. Paypal seçeneği göremedim.
Kullanıcı avatarı
e_cag
DIY Audio Gurusu

Okunmamış iletigönderen maystor » 16 Mar 2008, 11:10

Tamamdır,sıparişi bu sabah verdim.Sanal kart ile ödeme yaptım inşallah bir sorun çıkmaz.
Kullanıcı avatarı
maystor
DIY Audio Gurusu

Okunmamış iletigönderen IEEE » 16 Mar 2008, 12:48

karaköyde orjinali vardı zaten ya ben aldım çalıştırdım orjinal :D neyse kardeş hayırlı olsun :)
vur vur inlesin alem krell dinlesin :praising:

cevahirin kıymetini cevherfüruşan olmayan bilmez...
merkep anlar OTTAN,lakin GÜLDEN anlamaz..

Ben gelmedim kavga için benim işim sevgi için
Dostun evi gönüllerdir gönüller yapmaya geldim.
Kullanıcı avatarı
IEEE
DIY Audio Gurusu

Reklamlar

Okunmamış iletigönderen e_cag » 16 Mar 2008, 14:30

maystor yazdı:Tamamdır,sıparişi bu sabah verdim.Sanal kart ile ödeme yaptım inşallah bir sorun çıkmaz.

Sorun çıkacağını sanmıyorum.

Ayrıca çok da hızlılar. National'den sevkiyat durumu ile ilgili bilgi de geçiyorlar. Sipariş alındı, Ürün gönderildi falan. Tam saymadım ama 5-6 gün içinde numunelerim ulaşmıştı.
En son e_cag tarafından, 15 Tem 2008, 08:50 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 değişiklik yapıldı.
Kullanıcı avatarı
e_cag
DIY Audio Gurusu

Okunmamış iletigönderen maystor » 16 Mar 2008, 19:28

e_cag yazdı:
maystor yazdı:Tamamdır,sıparişi bu sabah verdim.Sanal kart ile ödeme yaptım inşallah bir sorun çıkmaz.

Sorun çıkacağını sanmıyorum.

Ayrıca çok da hızlılar. National'den sevkiyat durumu ille ilgili bilgi de geçiyorlar. Sipariş alındı, Ürün gönderildi falan. Tam saymadım ama 5-6 gün içinde numunelerim ulaşmıştı.

:) Eyvallah.
Kullanıcı avatarı
maystor
DIY Audio Gurusu

Okunmamış iletigönderen maystor » 19 Mar 2008, 13:00

3886 larım geldi,çok hızlı oldu valla.Akşama bakıcam bakalım okadar övülen ses nasılmış :).
Kullanıcı avatarı
maystor
DIY Audio Gurusu

Cevap: Yurt dışından sample(numune) istemek

Okunmamış iletigönderen kaan_magicc » 15 Tem 2008, 01:41

DOSTUM HİÇ MERAK ETMEYİN BEN 8 TANE ALDİM www.bluemavi.com dan gerçekler dostum ve artık bütün alisverişimi ordan yapıyorum güvenilir bir yer hemen ertesi gün gönderdiler
kaan_magicc
Yeni Üye

ÖncekiSonraki

Entegreli Güç Yükselteçleri

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Google [Bot] ve 0 misafir