Hazar yazdı:6 tanenin 4 tanesini (sağ ön, sol ön, sağ arka, sol arka) TDA7370 ile sür. 12V besleme isteyen 3.5YTL'lik bir entegredir. Tam senin hoparlörlerine göre bir çıkış gücü var.
Kaldı iki. Center hoparlörü boşver, niye boşver dediğimi de anlatayım. Bunu bilgisayara takacaksan, müzik dinlerken sadece iki hoparlöründen ses gelir. Çünkü müzik stereodur. Bunu çok kanala yayan ses kartları var fakat konu bu değil. Sen orjinal DVD satın alıyorum, 5.1 kanal destekli, sürekli bunları izliyorum diyorsan center sana lazım kesinlikle. Ama internetten indirdiğin divxleri izliyorsan boşuna uğraşma, zaten o hoparlörden ses alamayacaksın
Subwoofer lazım sana sanırım, bu ölçüde bir sisteme 30-40W civarı bir subwoofer iyi gider. LM3875, TDA2050 ya da TDA2052(60W!) gibi bir çözümü de subwoofere koydun mu, işini görür.

fatality11 yazdı:simdi sole yapalim benim 5+1 hayallerim suya dustu madem ki ole bari 1+1 yapalim...
e154 yazdı:fatality11 yazdı:simdi sole yapalim benim 5+1 hayallerim suya dustu madem ki ole bari 1+1 yapalim...
yaw hazar nasıl moderatörsün hiç konuları takip etmiyosun. adam vazgeçti 5.1 den stereo yapacak...sesi nasıl 6 kanala ayıracaz onu söyle sen

e154 yazdı:https://forum.diyaudiotr.com/projeleriniz-f2/3w-amplifikator-t19.html
yapabilirsin
Bu forumu görüntüleyenler: Google [Bot] ve 0 misafir