gönderen Dinozor » 03 Haz 2009, 03:34
Mevsuya...nereden gireceğimide bilemedim ama...,
Bu tantal denen...(hantal olmeyan)..meret'lerin ...16V..üstü sanırsam(ki bu çok aptal bi cümla)
pek bi yakın zamana kadar üretilemiyodu.,gibi..galiba (Dinosor T=..deel'dir...homo İspanyol..)
yeni yeni türedi bu 35V'lar..,gibi...
Benimde samana...zamana...acaip ihtiyacım var...herşay üst üste geldi...
tükkan değiştirme sorunumuz var...bi ..2-3 ay gibi zamanımız var die biraz "Ğ" idik de ..bu
ılımlı islam kisvasında ki göçen..,göçtüğünü kabullenemeyen sistam....capital düzen...önüne
geleni eziir..düziir..büyuk balık hasabı....adam basıyo..capital'i Allah yarattı demior..neyse..
Sevgili Yıgıtgüç .,ya sevgılı Tinosor önamlı deel 15 gün sonra olsun desa bende rahat'leycem.,
Ki onun dediği cümlenin altını kırmızı...deel "Bordo" çızgıynan da çızarım ki...
Benim mesar'ımı sulamakdan bi hal olur dieyim...kısacası...(Bordo guller tercıh edilır..)
Huyum kurusun..yoldan geçen ...Ahmet..ağa...Mehmet ağa'ya...en ufak bi yançızmem...
kendime neyse "O"...ya da en sevdiğime neyse "O" ...Mehmetcik'e de "O"
microfon Yiğit'te....O ne derse...ööyle giderez ki ben beklemeye..hantal'ı beklemeye "Allah"
derim....ki içime sinması açısı da kös ardı edilmasın...
Gisli Not: Sevgili Emin ...
malum tükkan değiş..
bi 30m2 +bi 35m2 ..kıç..mıça iki..tükkandan ..
sadece bi 30m2'lik bi saha'ya geçicide olsa inme zsorunluluğu...sonuçu....
Dino ister..istamaz "erke...neydi..yaa?..nee'si ..var...kon'u var...ergenomi..kaliba cümlasını
hatmekte'dir...dolayısıynan...ortalığı eşeleme...deşeleme..,
at...sat...sevdiğini sevindir...cümle'leri baştacı bu sıra...neyse uzatmayalım...
çekmeca katmanlarından çok bi tehlikalı yılan çıktı...sota'ya sinmiş...yatmış aşağı...bu gun
keşfettim..istersen başına bi bela al...! tepe..tepa kullan...
daha yazcektim de git..zsorundayım..,
bu bi hantal rüşvat'ı deel'dir...
Son bi uzun not bu yılan..tarihin derinliklerinden şerafsizim böyla çıktı...bu masadan kalkmak nasip olmasın dierem..o kadar..bi toz'unu aldım...zatan ellersen "çıtırıyo"vallah..billah..
(bi arkadaş denk geldi...abi ...o'nun yarisini bana ver...bu dünya'yi kalay'ler die yalvar..yakar,
ıştama dedim gönderttim.. neysa benim "O" inba'dan bi parca verip gonül alırıs...
aslında uşak doğru deer...bunun yarısı deel bi tırnak katarıynan ben ne hukümet ...ne..keriz feneri....alayını..yukardan ...aşagı...cillop...şerafsizım...